Ελλάδα|25.07.2024 19:11

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στη Βοιωτία: Η καταγγέλλουσα αποκάλυψε ότι είπε ψέματα και συνελήφθη

Newsroom

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε 32χρονη το πρωί της Πέμπτης (25/7).

Η γυναίκα παραδέχθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε κατάθεσή της στον εισαγγελέα παρουσία ψυχολόγου, ότι είπε ψέματα πως είχε πέσει θύμα βιασμού αφού την απήγαγαν τέσσερις άγνωστοι άνδρες, όπως η ίδια είχε αρχικά καταγγείλει και συνελήφθη.

Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε η άρνησή της να εξεταστεί και της επιδόθηκε παραγγελία για κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση.

Τι κατήγγειλε η 32χρονη

Σύμφωνα με την κατάθεσή της 32χρονης, ο βιασμός της έλαβε χώρα την Τετάρτη (24/7). Είχε δώσει ραντεβού στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στα Αντίκυρα με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Την επόμενη ημέρα έφτασε με τη μηχανή της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου, όμως αντί να συναντήσει αυτόν την πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Ο ένας από τους άνδρες την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και τα μάτια και με την βοήθεια των υπολοίπων τριών την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια σύμφωνα με την καταγγελία της, την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο αρπαγής και τη βίασαν.

Έπειτα την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε σημείο όπου βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από εκεί που την άρπαξαν και την εγκατέλειψαν.

Βοιωτίαβιασμόςειδήσεις τώραειδήσεις