Ελλάδα|27.07.2024 07:31

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος τραυματίας

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ένας 19χρονος νεαρός που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία Μεσσηνίας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας - Πύργου.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα. Από τα συντρίμμια των οχημάτων ανασύρθηκαν συνολικά τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά -ένα 12χρονο κορίτσι και ένα μωρό.

Όλα έγιναν στις 12:40, όταν ο οδηγός νταλίκας με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έφυγε εκτός του δρόμου. Στην προσπάθειά του να το επαναφέρει συγκρούστηκε σφοδρά με τα δύο προπορευόμενα οχήματα που είχαν κατεύθυνση προς τον Πύργο.

Για τον εντοπισμό του δεύτερου οχήματος πέρασε περίπου μισή ώρα πριν το αντιληφθούν οι Αρχές που είχαν φτάσει εκεί, καθώς είχε σφηνωθεί κάτω από την νταλίκα και είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Από το πρώτο όχημα έχασε τη ζωή του ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας καθώς και ένα παιδί, μόλις ενός έτους. Ζωντανή βγήκανε η μητέρα του, η οποία επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα εξάχρονο αγόρι το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα και διακομίστηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 19χρονος

Την ίδια ώρα, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 19χρονο αγόρι που βρισκόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο σκοτώθηκε επιτόπου ο 44χρονος οδηγός του καθώς και ένα κοριτσάκι 12 ετών, ενώ μαζί τους βρισκόταν και μία 66χρονη, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και διακομίστηκε άμεσα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο τραυματίας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, είχε ορκιστεί φαντάρος στο στρατόπεδο της Καλαμάτας και επέστρεφε στην Αμαλιάδα όπου κατάγεται για άδεια. Ο 44χρονος πατέρας του σκοτώθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο και μαζί σκοτώθηκε και η αδερφή του -περίπου 12 ετών.

ειδήσεις τώραΜεσσηνίατροχαίο δυστύχημανεκροί