Ελλάδα|27.07.2024 16:51

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος για τον 44χρονο και τη 13χρονη - Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 19χρονος

Newsroom

Θλίψη και σπαραγμό προκάλεσε στο Γαλούπι στην Ήλιδα ο θάνατος του Αντώνη Καραβέλα και της 13χρονης κόρης του Ιωάννας, στο σοκαριστικό τροχαίο στην Ελαία Μεσσηνίας.

Από χθες στο χωριό οι καμπάνες της εκκλησίας χτυπούν πένθιμα για τα δύο από τα τέσσερα θύματα του τραγικού τροχαίου. Κανείς στο χωριό δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ όλοι ελπίζουν ο 19χρονος γιος της οικογένειας που έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για τη ζωή του, να τα καταφέρει.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος και μητέρα

Η οικογένεια του Αντώνη Καραβέλα, ζει στη Ρόδο όπου υπηρετεί ως στρατιωτικός, ενώ χθες μαζί με την κόρη του βρέθηκε στην Καλαμάτα για την ορκωμοσία του 19χρονου γιου του που παρουσιάστηκε στο Στρατό. Στην διαδρομή από την Καλαμάτα στα Καλύβια, συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Οπως αναφέρει το ilialive έφτασε στο χωριό και η σύζυγός του Αντώνη Καραβέλα και μητέρα των παιδιών, από τη Ρόδο. Εκεί της επιβεβαίωσαν και την τραγική κατάληξη της κόρης και του συζύγου της.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 19χρονος

Ο 19χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και από εκεί μεταφέρθηκε στην Εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα,

Η 66χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, νοσηλεύεται με κατάγματα στα άνω άκρα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Το αγοράκι που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο, ενώ η κατάσταση της μητέρας είναι καλύτερη.

τροχαίοειδήσειςΜεσσηνίατροχαίο δυστύχημαειδήσεις τώρα