Ελλάδα|29.07.2024 11:00

Τραγωδία στην Ξάνθη: Πατέρας και 15χρονη νεκροί σε τροχαίο

Newsroom

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα τρία τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουνίου, στο 14ο χιλιόμετρο της οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, στο ύψος της διασταύρωσης Μυρωδάτου, στην Ξάνθη.

Το τροχαίο σημειώθηκε, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 53χρονο και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 57χρονος. Νεκροί είναι ο 53χρονος και η μία εκ των δεκαπεντάχρονων κοριτσιών, ενώ τραυματίστηκαν τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα του οδηγού νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και διασωληνωμένη στην Αλεξανδρούπολη, όπως και η κόρη τους και μία εκ των δύο δίδυμων φίλων τους. Η άλλη αδερφή κατέληξε λίγη ώρα μετά το τροχαίο παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Ξάνθηνεκροίτροχαίο δυστύχημα