Ελλάδα|29.07.2024 15:26

Κατάκολο: Εισέβαλαν μέρα μεσημέρι σε σπίτι και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Newsroom

Πολύ καλά... διαβασμένοι ήταν οι δράστες που μπούκαραν σε σπίτι στο Κατάκολο Ηλείας και άρπαξαν κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 100.000 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr οι δράστες μπήκαν στην εξοχική κατοικία από ανασφάλιστη πόρτα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στο διάστημα από 12:30 έως 15:00, και ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν.

Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, βρήκαν σε ένα από τα υπνοδωμάτια μία κασετίνα που μέσα περιείχε τα κοσμήματα, την άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια.

Έρευνες των Αρχών για τη σύλληψη των δραστών

Οι ιδιοκτήτες, που κατάγονται από την περιοχή αλλά δεν ζουν εδώ, και είχαν έρθει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, αίσθηση ωστόσο προκαλεί πως οι δράστες «χτύπησαν» μέρα-μεσημέρι, με μια γειτονιά με πολύ κόσμο και σε μια περιοχή με καταστήματα εστίασης, χωρίς κανείς… να αντιληφθεί το παραμικρό.

Η λεία των δραστών ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, με τους Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που χειρίζονται την υπόθεση, να έχουν εξαπολύσει… ανθρωποκυνηγητό για των εντοπισμό τους.

 

Κατάκολοειδήσειςληστείαειδήσεις τώρααστυνομία