Ελλάδα|30.07.2024 17:12

Φωτιά στην Εύβοια – Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε: Μας κύκλωσε η πυρκαγιά, πήγα να καώ

Newsroom

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη νότια Εύβοια το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο ίδιος, εξιστόρησε την περιπέτειά του και συγκλονίζει περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε

«Κατεβαίνοντας για να κάνουμε την κατάσβεση οι άνεμοι ήταν πολύ δυνατοί, μας κύκλωσε η φωτιά πολύ γρήγορα, βάλαμε όπισθεν στο αυτοκίνητο και προσπαθήσαμε να μη μας κυκλώσει, εν τέλει μας κύκλωσε και εγώ πήγα να καώ», δήλωσε αρχικά ο μιλώντας στο STAR.

«Έτρεξα γύρω στα 800 μέτρα, με προσπέρναγε η φωτιά, προσπέρναγε το αμάξι, προσπαθήσαμε να επιβιώσουμε και εγώ και ο συνάδελφος, καταφέραμε να είμαστε εδώ με τις οικογένειες μας πάλι, να έχουμε αγκαλιά τα παιδιά μας», είπε εμφανώς συγκινημένος ο εποχικός πυροσβέστης που μπήκε μέσα στη φωτιά προσπαθώντας να τη σβήσει.

Ο εποχικός πυροσβέστης κάηκε σε χέρι και μάγουλο με την ένταση της φλόγας να είναι τέτοια που πέρασε μέσα από τον ειδικό εξοπλισμό. «Φορούσα τον εξοπλισμό μου και έχει περάσει η φωτιά και με έχει κάψει από τον εξοπλισμό».

ειδήσεις τώραφωτιά Εύβοιαπυροσβέστηςφωτιάφωτιά τώρα