Ελλάδα|30.07.2024 22:33

Κιβωτός του Κόσμου: «Ακόμα απειλείται το παιδί» - Συγκλονίζει η μητέρα 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για κακοποίηση

Newsroom

Η μητέρα του 15χρονου, που φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τον πατέρα Αντώνιο στην Κιβωτό του Κόσμου, υποστηρίζει πως το παιδί της δέχεται απειλές ακόμα και σήμερα. Όπως τονίζει, ο ανήλικος όχι μόνο δεν ξεπερνάει το σοκ που υπέστη, αλλά η ψυχολογική του κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.

«Ακόμα απειλείται το παιδί, απειλούν και εμένα, ακόμη και σήμερα με απειλούν… Δεν έχει ησυχάσει αυτό το θέμα. Γιατί έκανα μια καταγγελία… Δηλαδή, έπρεπε να το κρύψω. Με λίγα λόγια: ό,τι έγινε, έγινε. Να το ξανακάνει και σε άλλα παιδιά. Όχι, δεν θα το επιτρέψω. Ειδικά στο δικό μου το παιδί, θέλω την πραγματική δικαιοσύνη», λέει η γυναίκα, μιλώντας στο Mega.

«Τρέχουμε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Προσπαθώ να γίνει κάτι καλύτερο, αλλά όσο μεγαλώνει το παιδί, γίνεται και χειρότερα. Όπως θα κουβαλάει το παιδί μου μια ζωή όλο αυτό το θέμα που έχει γίνει, μια ζωή θα είναι κι αυτός μέσα», προσθέτει.

Ο δικηγόρος του 15χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, από πλευράς του δήλωσε: «Είναι μια πρώτη δικαίωση αυτή η παραπομπή του πατέρα Αντωνίου στο δικαστήριο. Τα στοιχεία τα οποία έχουν κατατεθεί στο συμβούλιο ήταν τελικά πλαστά από την πλευρά του πατρός Αντωνίου για την ανάκληση ή την αναίρεση, αν θέλετε, του 15χρονου και της μητέρας του».

ειδήσεις τώρακακοποίησηκιβωτός του κόσμουκακοποίηση παιδιώνΠατέρας Αντώνιος