Ελλάδα|31.07.2024 10:33

Πέθανε η δημοσιογράφος Τίνα Αλεξανδρή

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Τίνα (Παναγιώτα) Αλεξάκη, η οποία ανήκε στο δυναμικό ενημέρωσης του MEGA. Τα επίσημα αίτια θανάτου της δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ενώ ο δημοσιογραφικός χώρος εκφράζει τα συλληπητήρια του.

Την είδηση θανάτου της νεαρής δημοσιογράφου έκανε γνωστή η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) με ανακοίνωση της ενώ την θλίψη και οδύνη τους εξέφρασαν με αναρτήσεις του συνάδελφοι της από το Μέγκα.

«Εφυγε» από κοντά μας η Παναγιώτα Αλεξανδρή.Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της συναδέλφου Παναγιώτας Αλεξανδρή», έγραψε η ανακοίνωση.

«Ηταν ένα ξεχωριστό κορίτσι»

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου της Τίνας Αλεξάκη, πλήθος φίλων και συναδέλφων έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για το χαμό της δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος Μπένυ Λεβεντογιάννης έγραψε: «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν κάπου στον Απρίλη. Με πήρε τηλέφωνο να δει πως είμαι. "Εγώ είμαι καλά ρε μπάμια, τη γλύτωσα. Εσύ πως είσαι;" ,της είπα και ξέσπασε σε εκείνο το κακαριστο γέλιο. "Είμαι πολύ καλύτερα" μου απάντησε. "Αν συνεχιστεί έτσι θα αρχίσω να ερχομαι στη δουλειά σιγά σιγά". Μετά είπαμε δυο τρεις βλακείες, γελάσαμε με κάτι κουτσομπολιά, την πείραξα για άλλη μια φορά για τους Ιάπωνες που λατρευε και της είπα πόσο βλαμμένοι είναι και της ευχήθηκα να έρθει να δουλέψουμε μαζί ξανά. Κλείσαμε το τηλέφωνο. Είχα την σιγουρια ότι θα ερχόταν. Δεν τα κατάφερε.  

 

Δεν θα έρθει ποτέ ξανά, να καθίσει δίπλα μου και να με ρωτήσει "Τι θα γίνει; Θα ανοίξουμε καμιά φορά οδηγό;" Το Τινακι έφυγε. Ηταν ένα ξεχωριστό υπέροχο κορίτσι. Σπάνιο. Να προσέχετε όλοι τον εαυτό σας. Μην αφήνετε ούτε μια στιγμή να περάσει καλή ή κακή, χωρίς να τη ρουφηξετε.Τινακι δεν πρόλαβες να πας στην Ιαπωνία που τόσο αγαπούσες. Τώρα σαν αερικό θα πηγαίνεις παντού. Θα είσαι παντού και κυρίως θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου»

 

δημοσιογράφοςΕΣΗΕΑ