Ελλάδα|01.08.2024 21:13

Οδηγός του ΟΑΣΑ βρήκε πορτοφόλι με σχεδόν 12.000 ευρώ στο λεωφορείο και το παρέδωσε στην Αστυνομία

Newsroom

Ένα πορτοφόλι με χαρτονομίσματα αξίας 12.000 ευρώ βρήκε οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΑ στο τέλος της βάρδιάς του και, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, το παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές. Η πρώτη και τελευταία μου σκέψη ήταν να τα παραδώσω. Έγινε στο λεπτό πάνω» είπε στην τηλεοπτική κάμερα του Alpha.

«Είδα το πορτοφόλι, λέω κάποιος το ξέχασε. Το άνοιξα και έπαθα σοκ, καθώς το είδα γεμάτο και το έκλεισα κατευθείαν» είπε ο οδηγός του λεωφορείου στον τηλεοπτικό σταθμό, για να συνεχίσει: «Είχε 10.600 ευρώ και περίπου 1.200 ευρώ σε συνάλλαγμα. Πήγα, το παράτησα στην αστυνομία και έγινε καταγραφή του συμβάντος».

Δίνοντας παράδειγμα στην οικογένειά του, ο οδηγός του λεωφορείου ΟΑΣΑ πρόσθεσε: «Μετά από αυτή τη διαδικασία, μίλησα με την κόρη μου που είναι 13 χρονών και της είπα "Κωνσταντίνα, βρήκα αυτό το ποσό". Με ρώτησε τι έκανα και εγώ με τη σειρά μου τη ρώτησα τι να το κάνω, και μου απάντησε να το παραδώσεις, γιατί δεν είναι δικά σου τα χρήματα».

«Εάν είχες κρατήσει αυτά τα λεφτά, πώς θα ζούσες» συνέχισε ο οδηγός του λεωφορείου για το τι τού είπε η κόρη του, όταν της μίλησε για το πορτοφόλι με τον πακτωλό χαρτονομισμάτων.

οδηγόςΟΑΣΑλεωφορείο ΟΑΣΑειδήσεις τώραπορτοφόλι