Ελλάδα|02.08.2024 22:48

Μύκονος: Πριβέ πάρτι με 1.200 είσοδο, άφθονο αλκοόλ και μάλλον... φοροδιαφυγή - Στο «φως» βίντεο

Newsroom

Πλάνα από τα όσα συνέβησαν στο μεγάλο παράνομο και πριβέ πάρτι που έγινε στη Μύκονο, όπου έπαιξαν διάσημοι dj από όλο τον κόσμο και όσοι πήγαν έδωσαν... 1.200 ευρώ για να μπουν, ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το Mega φαίνεται πως οι λάτρεις των prive party που ταξίδεψαν από όλο το κόσμο, πληρώνοντας ακόμη και το αστρονομικό πόσο των 1.200 ευρώ για εισιτήριο εισόδου, ήταν αρκετοί.

Φορούσαν το ειδικό μπλε βραχιολάκι τους και ξεφάντωσαν, με άφθονο αλκοόλ, δυνατή μουσική και γυαλιά ηλίου καθώς η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί. Όπως φαίνεται από το πάρτι δεν έλειπε τίποτα, εκτός από την… απαραίτητη άδεια λειτουργίας κέντρου διασκέδασης, όπως καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες της Μυκόνου.

Η Μύκονος φημίζεται για τα μεγάλα πάρτι, αλλά σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως οργανώθηκε και ένα πάρτι φοροδιαφυγής. Στην σελίδα τους οι διοργανωτές προέτρεπαν τους ενδιαφερόμενους να γίνουν οι πληρωμές εισιτηρίων μόνο ηλεκτρονικά.

Διαφορετικές τιμές για άντρες και γυναίκες

Οι τιμές ήταν διαφορετικές για άντρες και γυναίκες και υπήρχαν ξεχωριστά εισιτήρια.

Όπως αναφέρουν και στη σελίδα που έχουν ανοίξει στα social media, το εισιτήριο των 1.200 ήταν είναι μόνο για άντρες και για το τριήμερο 1-4 Αυγούστου και περιελάμβανε απεριόριστο φαγητό/ποτό, αποκλειστικό VIP μπαρ, ιδιωτικό chill house, μοναδικές εμπειρίες, δείπνα VIP & after party.

Οι γυναίκες πλήρωσαν για το ίδιο τριήμερο 900 ευρώ.

Στο νησί βρίσκεται επίλεκτη ομάδα από την ασφάλεια Αθηνών η οποία αποτελείται από έμπειρα στελέχη του Εκβιαστών, της δίωξης ναρκωτικών και του Οργανωμένου εγκλήματος με επικεφαλής έναν από τους εμπειρότερους αξιωματικούς.

φοροδιαφυγήΜύκονοςπάρτιειδήσεις τώρα