Ελλάδα|03.08.2024 14:49

Διδυμότειχο: Γνωστός στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία ο σύντροφος της 32χρονης - Στο νοσοκομείο το θύμα που βιάστηκε και κακοποιήθηκε

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση κακοποίησης μιας 32χρονης στο Διδυμότειχο, με τον σύντροφό της να την χτυπά, να την έχει κλεισμένη στο σπίτι του και να την βιάζει.

Η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του 32χρονου από τις 10 Ιουλίου, για σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Ο κακοποιητής της είναι γνωστός στις Αρχές και μάλιστα έχει τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στο τμήμα της περιοχής του.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και τώρα αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Θα οδηγηθεί σε δομή μαζί με τα παιδιά της το θύμα όταν πάρει εξιτήριο

Το θύμα, το οποίο ζούσε με τον κακοποιητή της το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του, μαζί με τα πέντε παιδιά της που είχε αποκτήσει με άλλον σύντροφο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει.

Πάντως, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, αμέσως μόλις λάβει εξιτήριο από το στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναμένεται να κάνουν οι αστυνομικοί όλες τις ενέργειες έτσι ώστε να την οδηγήσουν για την ασφάλεια της σε κάποια δομή, μαζί με τα παιδιά της, εκτός αν δώσει κάποια άλλη εντολή ο εισαγγελέας.

Όσον αφορά στα παιδιά, προς ώρας βρίσκονται στο νοσοκομείο για φύλαξη μέχρι να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.

Γείτονες άκουσαν φωνές και κάλεσαν την αστυνομία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος φέρεται για καιρό να κλείδωνε στο σπίτι την γυναίκα μαζί με τα παιδιά της και να την κακοποιούσε μέχρι που εκείνη κατάφερε να βγει. Μάλιστα, ο εφιάλτης της τελείωσε όταν γείτονες άκουσαν φωνές και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν το θύμα με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια του, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο επίσης 32 ετών σύντροφος της.

Τι είπε το θύμα στους αστυνομικούς

Το θύμα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο:

«Από τις 10/7/2024 μέχρι σήμερα με την χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς την θέληση μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά, σήμερα στις 10 το πρωί».

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

νοσοκομείοενδοοικογενειακή βίακακοποίησηΔιδυμότειχοαστυνομία