Ελλάδα|04.08.2024 14:37

Διδυμότειχο: Εξιτήριο για την 32χρονη - Σοκαριστικά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Newsroom

Εξιτήριο πήρε το πρωί της Κυριακής η 32χρονη από το Χρυσοχώρι Καβάλας, η οποία νοσηλευόταν τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αφού ο σύντροφός της την κρατούσε παρά τη θέλησή της, την κακοποιούσε και την βίαζε.

Τρομοκρατημένη με νωπά ακόμη τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της, παραμορφωμένη και συνοδευόμενη από άνδρες της ασφάλειας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στην οικογένεια της, τους γονείς και τα 5 παιδιά της.

«Επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε»

«Επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, κλαίγοντας και ζητώντας περισσότερη προστασία γιατί δεν νιώθει ασφάλεια ακόμη και με τους γονείς της.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση 

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς έδειξε ότι η γυναίκα υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση.

Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο, αναφέρει το thesstoday.gr.

Πώς γνώρισε τον κακοποιητή της και πώς αποκαλύφτηκε το μαρτύριό της 

Η γυναίκα γνώρισε τον δράστη από το διαδίκτυο, άφησε τα παιδιά στην Καβάλα και πήγε στο Διδυμότειχο να τον γνωρίσει από κοντά και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της, σύμφωνα με τo OPEN. Καθημερινά την ξυλοκοπούσε, την βίαζε και την είχε κλειδωμένη για να μην μπορεί να φύγει.

Μια μέρα, ο κακοποιητής αποφάσισε να την βγάλει έξω και τότε η γυναίκα ξέφυγε, πήγε σε ένα γειτονικό καφέ, κοντά στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους θαμώνες πως χρειάζεται βοήθεια. Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και ο δράστης, βλέποντας πως πλησιάζουν οι αστυνομικοί τράπηκε σε φυγή και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη 

Ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών για παρόμοια περιστατικά και οι τοπικές Αρχές θεωρούν πως μέχρι το απόγευμα θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν καθώς έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό

εξιτήριοειδήσεις τώραΔιδυμότειχοκακοποίησηενδοοικογενειακή βία