Ελλάδα|04.08.2024 22:16

Τρόμος για οικογένεια στην Αττική Οδό: Μητέρα με τρία παιδιά δέχθηκε επίθεση με πέτρες

Newsroom

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε, σύμφωνα με το Star, μία μητέρα και τα τρία της παιδιά όσο οδηγούσε στην Αττική Οδό, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως την πραγματοποίησε ένα άτομο, που κρυβόταν πίσω από γέφυρα.

Μάλιστα, από την επίθεση με πέτρες στην Αττική Οδό τραυματίστηκε από τα θραύσματα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, ένας από τους γιους της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (3/8) ενώ η γυναίκα επέστρεψε από το Ναύπλιο μαζί με τα παιδιά της, ενώ ως συνοδηγός επέβαινε ο γιος της και πίσω καθόντουσαν ο άλλος γιος και η κόρη της.

Ξαφνικά, στο τούνελ που είναι μετά τη γέφυρα Λιοσίων στην Αττική Οδό, καταλαβαίνουν πως υπάρχει ένα ισχυρό τράνταγμα στο αυτοκίνητο, διατηρεί την ψυχραιμία της, πηγαίνει στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και διαπίστωσε πως κάποιος είχε ρίξει πέτρα στο όχημα.

Από τα θραύσματα, όπως ειπώθηκε, τραυματίστηκε ο γιος της με την ίδια να δηλώνει: «Στο σημείο που σταματήσαμε, υπήρχαν πέτρες, ενώ ο γιος μου είχε τραυματιστεί στο χέρι».

«Όταν ενημέρωσα την Τροχαία της Αττικής Οδού, μου απάντησαν πως το έχουν αρκετές φορές και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Μου πρότειναν να καλέσω το 100, για να επιληφθεί της υπόθεσης» πρόσθεσε η μητέρα.

Αττική ΟδόςΕπίθεση με πέτρεςειδήσεις τώρα