Ελλάδα|05.08.2024 20:31

Ψυχικό: Βίντεο ντοκουμέντο από το καρτέρι θανάτου που έστησε ο δολοφόνος τού 54χρονου τοπογράφου

Newsroom

Νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό, στις αρχές Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, φαίνεται ο δράστης, που φορά μαύρα ρούχα και λευκό κράνος, να σταματά με την μοτοσυκλέτα του ακριβώς δίπλα από το όχημα του θύματος και να αδειάζει τον γεμιστήρα του όπλου του. Η διαδικασία αυτή διάρκεια περίπου 6 δευτερόλεπτα, ενώ καταγράφονται 15 πυροβολισμοί.

Στην συνέχεια προσπαθεί να σταθεροποιήσει την μηχανή, αφού είχε αρχίσει να οπισθοχωρεί και μετά από κάποια δευτερόλεπτα, αφού έχει αλλάξει όπλο, ανοίγει εκ νέου πυρ και αποχωρεί από το σημείο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ακολουθούσε τον τοπογράφο για περίπου 3,5 χιλιόμετρα έως ότου και φτάσει έξω από την επιχείρηση στην οποία ήταν συνέταιρος.

Μια προφυλάκιση

Για την δολοφονία του τοπογράφου έχει προφυλακιστεί ένας 44χρονος όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε εμπλοκή του στο έγκλημα.

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού και εντολέα της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου όπως συνεχίζεται και η έρευνα στα κινητά και στις κάρτες sim του κατηγορούμενου ακόμα και σε βάθος ετών.

ειδήσειςφόνοςΨυχικόδολοφονίαειδήσεις τώρα