Ελλάδα | 06.08.2024 10:02

Βόλος: 27χρονος ισχυρίστηκε πως ξυλοκόπησε τους γονείς του γιατί δεν ελέγχει τα νεύρα του

Newsroom

Στα νεύρα του τα οποία δεν ελέγχει απέδωσε ένας 27χρονος από το Βόλο την κακοποίηση που ασκεί στους γονείς του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 3 Αυγούστου, ο 27χρονος, βρισκόταν στο σπίτι όπου διαμένει μαζί με την μητέρα και τον πατέρα του, όταν για άγνωστη αιτία άρχισε να ξεσπά τα νεύρα του πάνω τους.

Ο νεαρός ξαφνικά άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους γονείς του, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έσπρωξε τον 77χρονο πατέρα του και χτύπησε την 70χρονη μητέρα του, όπως αναφέρει το gegonota.news. 

Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο 27χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ισχυρίστηκε πως το περιστατικό συνέβη επειδή ήταν νευριασμένος και πως ήδη είχε μετανιώσει για όσα έκανε.

Του επιβλήθηκε όρος να μην μένει με τους γονείς του

Τελικώς, ο κατηγορούμενος ζήτησε να αναβληθεί το δικαστήριο προκειμένου «να τα βρουν» αυτός και οι γονείς του χωρίς να τιμωρηθεί από το νόμο, αίτημα στο οποίο συμφώνησε και η οικογένειά του.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του 27χρονου αναβάλλοντας για 18 Αυγούστου, με όρο να σταματήσει να μένει με τους γονείς του μέχρι την ημέρα της δίκης.

ενδοοικογενειακή βίαΒόλοςειδήσεις τώραξυλοδαρμός