Ελλάδα|06.08.2024 21:12

Καταγγελία για το κύκλωμα με τα ακίνητα του Δημοσίου: «Ζητούσαν προκαταβολή 50.000 ευρώ μετρητά»

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του κυκλώματος επίορκων υπαλλήλων που δρούσε εντός της ΕΤΑΔ. Ο Διονύσης Κυνηγαλάκης, ένα από τα πολλά θύματα των απατεώνων εξιστορεί την περιπέτειά του.

Σοβαρή καταγγελία

Μιλώντας στον ALPHA, ο διοργανωτής εκδηλώσεων, ανέφερε πως ήθελε να μισθώσει την Ακτή Βουλιαγμένης για μια μουσική εκδήλωση και ήρθε σε επαφή με τη φερόμενη ως επικεφαλής του κυκλώματος, η οποία του ζήτησε το ποσό των 100.000 ευρώ.

Η 49χρονη στην αρχή ήταν φιλική μαζί του, αλλά η δημοσιοποίηση της εκδήλωσης μέσω ραδιοφώνου την έκανε να αλλάξει συμπεριφορά. «Τετάρτη βράδυ μας ενημέρωσαν για το ποσό των 100.000 και μια μέρα πριν την εκδήλωση μας ενημέρωσαν ότι θέλουν 50.000 ευρώ «μπροστά» μετρητά και εμείς είπαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Τελικά, μας είπε ότι για να μπείτε να «στήσετε», πρέπει να μας δώσετε και το άλλο 50%».

Ο διοργανωτής εκδηλώσεων θα κινηθεί νομικά και θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία στις Αρχές, τα οποία αποδεικνύουν όσα υποστηρίζει.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι της ΕΤΑΔ τοποθέτησαν στον χώρο δικές τους ταμειακές μηχανές, προκειμένου να έχουν επιπλέον έσοδα, τα οποία θα έπρεπε να λάβει ο νεαρός διοργανωτής.

ΕΤΑΔειδήσεις τώραακίνηταΔημόσιο