Ελλάδα|08.08.2024 14:38

Σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού συνελήφθη για revenge porn - O απόλυτος εφιάλτης για 61χρονη

Ελευθερία Σπυράκη

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μία γυναίκα από έναν 51χρονο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 5 Αυγούστου η 61χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές, διαχειριστή προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος έχοντας αποκτήσει, μετά από μεταξύ τους επικοινωνία και χωρίς τη συγκατάθεσή της, υλικό ερωτικού περιεχομένου, την απειλούσε.

«Με απειλούσε» - Τι κατήγγειλε το θύμα 

«Με απειλούσε ότι αν δεν συνευρεθούμε ερωτικά θα αποστείλει φωτογραφίες και βίντεο σε οικεία και συγγενικά μου πρόσωπα, καθώς και ότι θα κοινοποιήσει το σχετικό υλικό σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης που αριθμούν πλήθος μελών, κυρίως συντοπίτες μου», δήλωσε το θύμα.

Στο πλαίσιο της έρευνας πραγματοποιήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και διαδικτυακή έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων, με αποτέλεσμα την ταυτοποίηση του 51χρονου ως διαχειριστή του επίμαχου διαδικτυακού προφίλ και ως κατόχου της τηλεφωνικής σύνδεσης.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 51χρονος 

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας ο 51χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά τον χρόνο που θα πραγματοποιούσε συνάντηση με την παθούσα σε περιοχή της Αθήνας.

Από την επακόλουθη σωματική έρευνα και την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και λάπτοπ, ενώ παράλληλα πιστοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο, στις οποίες απεικονιζόταν η παθούσα σε προσωπικές της στιγμές με ερωτικό περιεχόμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πολεμικό Ναυτικόσύλληψηrevenge pornαπειλέςειδήσεις τώρα