Ελλάδα|08.08.2024 15:44

Πύργος: Ένα χρόνο πριν είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα ο 44χρονος - Του είχαν πάρει και το δίπλωμα λόγω παραβάσεων

Newsroom

Ακριβώς ένα χρόνο πριν ο 44χρονος τότε Γιάννης Σάσσαλος, που σκοτώθηκε στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Πύργου, γεγονός που δείχνει πως είχε παρελθόν με τα ατυχήματα στην οδήγηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive τότε οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με βαν, το οποίο κινούνται αντίθετα από τη ροή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο δρόμο. Στις 8 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι είχε συμβεί το συγκεκριμένο ατύχημα όπου ο 44χρονος τότε είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Στις 24 Απριλίου 2024, είχε και άλλο ατύχημα στην οδό Αγ. Γεωργίου και πάλι με μηχανή όπου σε εκτροπή νωρίς το απόγευμα, χτύπησε σε κράσπεδο πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Του είχαν πάρει το δίπλωμα λόγω παραβάσεων 

Αναφορικά με τις αναφορές πως ο 45χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, του είχε αφαιρεθεί τα τελευταία χρόνια λόγω τροχονομικών παραβάσεων και έτσι στερείτο άδειας οδήγησης.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σε ένα πρωτοφανούς σφοδρότητας τροχαίο έχασε τη ζωή του ο 45χρονος Γιάννης Σάσσαλος από τη Ζαχάρω. Το αυτοκίνητό του, μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης, προσέκρουσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες ηλεκτροφωτισμού, ο 45χρονος εκτινάχθηκε από το όχημα και διαμελίστηκε. Το άψυχο σώμα του βρήκαν οι περίοικοι που άκουσαν τον εκκωφαντικό κρότο του τροχαίου μέσα στη νύχτα.

Ήταν περίπου 3.30 τα ξημερώματα, όταν πετάχτηκαν έντρομοι και είδαν στο δρόμο αδιανόητες εικόνες…

Ο Γιάννης Σάσσαλος ήταν γνωστός ως τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών. Και μάλιστα ήταν γνωστός σε όλη την Ελλάδα για το επίπεδο της γνώσης που είχε, να «στήσει» ένα γρήγορο αυτοκίνητο σωστά και να του δώσει τη μέγιστη δύναμη.

τροχαίονεκρόςδίπλωμα οδήγησηςειδήσεις τώραΠύργοςτροχαίο ατύχηματροχαίο δυστύχημα