Ελλάδα|10.08.2024 10:26

Σπάρτη: Ο πατέρας είχε κρυφό φάκελο με ντοκουμέντα από τον βιασμό της 9χρονης

Newsroom

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί τη Δευτέρα ο 40χρονος άνδρας από την Σπάρτη που φέρεται να βίαζε την 9χρονη κόρη του, από την ηλικία των 4 ετών. Ο πατέρας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού της κόρης του. Ειδικότερα κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Έχει στην κατοχή του ντοκουμέντα του βιασμού

Ο πατέρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για την κατοχή υλικού και αποδεικτικών στοιχείων από τις αποτρόπαιες πράξεις που διέπραττε στο μικρό του παιδί. Αυτές οι φρικτές πράξεις δεν δίστασε να τις καταγράψει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του. Η φρίκη των πράξεών του αποτυπώνεται στις 79 φωτογραφίες της ανήλικης που βρέθηκαν στη συσκευή του.

Ταυτόχρονα, η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, αδυνατώντας να πιστέψει ότι ο 40χρονος μπορούσε να διαπράττει τέτοιες πράξεις για χρόνια εις βάρος του ίδιου του παιδιού του, απειλώντας το μάλιστα ότι αν μιλήσει, θα καταλήξει στη φυλακή.

Φρίκη από τις αποκαλύψεις

Η τρομακτική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το θύμα δεν άντεξε άλλο και εξομολογήθηκε στη μητέρα του τα όσα τραγικά βίωνε από τον πατέρα της. Αμέσως μετά, η μητέρα προσέφυγε στις Αρχές και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγός της προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης τους τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποκάλυψη ξεκίνησε όταν ο αδερφός της μικρής βρήκε στο σπίτι του πατέρα τους ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι ήταν. Εκείνος απάντησε ότι ανήκει στη φίλη του.

Όταν ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι, περιέγραψε στη μητέρα του το περιστατικό, με την αδερφή του να είναι παρούσα. Μόλις το κορίτσι άκουσε την αφήγηση, ξέσπασε σε κλάματα, και όταν η μητέρα της τη ρώτησε τι συμβαίνει, αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

παιδιάανήλικηπαιδίβιασμόςΣπάρτηειδήσεις τώρα