Ελλάδα|10.08.2024 17:10

Λιβαδειά: Θρήνος στην κηδεία του 48χρονου που πέθανε από τσίμπημα καφέ αράχνης

Newsroom

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στον άτυχο 48χρονο που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Κατάκολο τον τσίμπησε καφέ αράχνη και έχασε τη ζωή του. Τραγική φιγούρα στην κηδεία, στη Λιβαδειά του ήταν η μητέρα του 48χρονου.

«Τι να πουν και τι να κάνουν αυτοί οι γονείς; Τράβαγε τα μαλλιά της η γυναίκα! Σε κανέναν να μην τύχει αυτό», δήλωσε στο STAR, συγγενής του άτυχου 48χρονου που βρέθηκε στην κηδεία.

«Μία στο εκατομμύριο»

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη: «Ξάδερφο τον είχα, φίλο τον είχα, άτυχος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει μια φορά στο εκατομμύριο!», είπε συγγενής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη νεκροψία - νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών προέκυψε πως ο άτυχος άντρας κατέληξε από ενός τύπου γάγγραινα.

Πάντως φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 48χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

αράχνηΛιβαδειάειδήσεις τώρανοσοκομείοθάνατος