Ελλάδα|12.08.2024 08:30

Φωτιά Αττική: Τιτάνιες μάχες πυροσβεστών, εθελοντών, αστυνομίας - Η Αττική στις φλόγες - Συγκλονιστικά βίντεο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Τιτάνιες είναι οι προσπάθειες που δίνουν πυροσβέστες αλλά και αστυνομικοί στο μέτωπο χιλιομέτρων στην Αττική. Η φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και επεκτάθηκε στην Πεντέλη, έλαβε από την Κυριακή ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τις εικόνες να είναι αποκαρδιωτικές.

Εξουθενωμένοι οι πυροσβέστες που δίνουν τεράστια μάχη με το πύρινο μέτωπο 

Οι πυροσβέστες εξουθενωμένοι δίνουν συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις. Συγκλονιστική είναι η εικόνα που τράβηξε η Τατιάνα Μπόλαρη για το πρακτορείο Eurokinissi που δείχνει έναν πυροσβέστη να ξεκουράζεται για λίγο στα σκαλιά.

Δίπλα του, συνάδελφοί του ετοιμάζονται να συνεχίζουν τον αγώνα, έχοντας μπουκάλια με νερό στο χέρι.

Σοκαριστική εικόνα από αεροπλάνο 

Σοκαριστική φωτογραφία που τραβήχτηκε από αεροπλάνο δείχνει την Αττική να είναι στις φλόγες και φαίνεται η τεράστια έκταση που πήρε η φωτιά λόγω των σφοδρών ανέμων.


Αστυνομικοί ΟΠΚΕ εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού πολιτών

Παράλληλα, το OPEN έφερε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να έχουν εγκλωβιστεί στις φλόγες, στην περιοχή του Μαραθώνα, κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού πολιτών.

Η φωτιά υπήρχε παντού γύρω από το όχημα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί πέρασαν από το μέτωπο και είναι καλά στην υγεία τους τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολίτες που διέσωσαν, σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου.

Τεράστιες φλόγες κυκλώνουν εθελοντικό πυροσβεστικό όχημα – Σοκαριστικό βίντεο του ethnos.gr

Ένα συνταρακτικό βίντεο από τη στιγμή που η τεράστια φωτιά στο Βαρνάβα περικυκλώνουν εθελοντικό όχημα της ΕΣΔΩ έφερε στο φως της δημοσιότητας και το ethnos.gr.

Στο βίντεο μέσα από το όχημα καταγράφονται οι προσπάθειες περιορισμού του μετώπου, καθώς επίσης και η τεράστια φωτιά που μαίνεται στην περιοχή.

Όλες οι εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο στο liveblog του ethnos.gr

φωτιάφωτιά τώραΟΠΚΕφωτιά Βαρνάβαειδήσεις τώραπυροσβεστική