Ελλάδα|12.08.2024 22:23

Φωτιά στην Αττική: «Μάχη» με τις φλόγες έδωσε ο Νίκος Καρούλιας

Newsroom

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού,  Νίκος Καρούλιας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή «μάχης» για το σβήσιμο των πυρκαγιών στα Άνω Βριλήσσια.

Μάλιστα με δηλώσεις του στο OPEN, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τις φλόγες και να προστατεύσουν τις περιουσίες των πολιτών και τη φύση της περιοχής.

Όπως τόνισε, η ψυχραιμία είναι πολύτιμο «όπλο» για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση, ενώ, επεσήμανε πως και εκείνος έχει συμβάλλει όσο μπορεί στην κατάσβεση κάποιων εστιών, συγχαίροντας τους εθελοντές πυροσβέστες που κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν.

«Αυτό το σπίτι είναι ενός φίλου, του Βασίλη. Είναι εκτός Αθηνών, βλέπω πως μάλλον θα καεί τελικά. Δείτε με τι δύναμη φυσάει ο αέρας. Τις μικροεστίες προσπαθούμε να σβήσουμε, αυτές δημιουργούν τις φωτιές τις μεγάλες. Οι εθελοντές κάνουν πολύ σπουδαίο έργο και τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Η προσπάθεια είναι συγκινητική» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε ξαναβιώσει τέτοιες συνθήκες σε τέτοιο βαθμό. Ήταν πρωτόγνωρο. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Έσβησα πολλές φωτιές στα δίπλα σπίτια με αυτό το κλαρί. Δεν μπορώ να πω ότι έσωσα, αλλά ήμουν σε μια φωτιά που βρίσκονταν πολλές εστίες».

ειδήσειςφωτιάφωτιά τώραΠαναθηναϊκόςφωτιά Βαρνάβα