Ελλάδα|12.08.2024 23:26

Τραγωδία στο Καπανδρίτι: Φορτηγό σκότωσε 57χρονη - Σώθηκε από θαύμα η 3χρονη ανιψιά της

Κώστας Ασημακόπουλος

Τραγωδία χωρίς τέλος στη μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα και προξένησε ανυπολόγιστες καταστροφές σε όλη την Αττική.

Πώς σημειώθηκε η τραγωδία

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν τη συνέθλιψε όχημα που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έσπευδε στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Το συμβάν έγινε αργά το απόγευμα της Κυριακής (11/8) στο κέντρο του Καπανδριτίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η άτυχη Νατάσα Χ.Σ. με καταγωγή από το Καπανδρίτι είχε στα χέρια της την 3χρονη ανιψιά της.

Η μικρούλα ζήτησε από τη θεία της παγωτό. Ήταν η στιγμή που στους στενούς δρόμους του Καπανδριτίου γινόταν πραγματικός χαμός με ΙΧ, πυροσβεστικά και βαριά οχήματα του στρατού να κινούνται, να μποτιλιαρίζονται και να ακινητοποιούνται για αρκετά λεπτά.

Όταν ακινητοποιήθηκαν όλοι πεζοί επιχειρούσαν να περάσουν μέσα από το μποτιλιάρισμα. Μεταξύ αυτών και η άτυχη γυναίκα με την 3χρονη ανιψιά της με προορισμό το κοντινό μίνι μάρκετ.

Όταν ξεκίνησαν τα οχήματα και βαριά φορτηγά άρχισαν να στρίβουν στη μικρή πλατεία που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού. Το φορτηγό βρήκε την άτυχη γυναίκα και την συνέθλιψε στον τοίχο του μίνι μάρκετ, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρες την τελευταία στιγμή η γυναίκα προστάτευσε την 3χρονη ανιψιά της η οποία γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.

Το φορτηγό σταμάτησε αμέσως αλλά το κακό είχε γίνει. Συμπολίτες της άτυχης Νατάσας Χ.Σ. βοήθησαν ένα πλήρωμα ενός ασθενοφόρου που βρέθηκε στο σημείο αλλά έφερε πολύ σοβαρά τραύματα. Παρά την άμεση διακομιδή της στο νοσοκομείο η γυναίκα υπέκυψε σήμερα το απόγευμα στα τραύματα της βυθίζοντας στο πένθος όλο το Καπανδρίτι. Η Νατάσα Χ.Σ. ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και ζούσε με τη μητέρα της. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει το κακό που έγινε μπροστά στα μάτια τους ενώ απαρηγόρητοι και σοκαρισμένοι είναι άπαντες στην οικογένεια της Νατάσας Χ.Σ.

τροχαίοΚαπανδρίτιφορτηγόειδήσεις τώραφωτιάφωτιά Βαρνάβα