Ελλάδα|13.08.2024 13:12

Ζωνιανά: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών του ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού

Newsroom

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά για τον εντοπισμό των δραστών του ξυλοδαρμού του 49χρονου ομογενή από τον Καναδά Εμμανουήλ Κακουλάκη έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Άκαρπη η επιχείρηση

Από το χωριό κατάγεται ένας από τους δύο δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί προς ώρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επιχείρηση δεν απέδωσε καρπούς, αφού ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης πιθανολογείται ότι έχει φύγει από την Κρήτη. Πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα της αστυνομίας να πιάσει στον ύπνο τον 31χρονο μέσα στην έδρα του χωρίς επιτυχία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος με καταγωγή από τα Ανώγεια έχει ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ενώ εξ αρχής είχε ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνης και είχε αρνηθεί την επιλογή του «σασμού» με τους δράστες.

Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (17/7) όταν σύμφωνα με την καταγγελία μια οικογένεια τουριστών δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από δύο Έλληνες.

Οι δράστες φέρονται να επιτέθηκαν στον 49χρονο Καναδό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τη 41χρονη σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά, 18 και 21 ετών. Όπως αναφέρουν, εντελώς ξαφνικά, η παρέα των νεαρών τους επιτέθηκε, με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ μάλιστα προς το μέρος τους εκτοξεύτηκε και μια καρέκλα. Η επίθεση ήταν ιδιαίτερα βίαιη και αδικαιολόγητη, με αποτέλεσμα η οικογένεια των αλλοδαπών να καταλήξει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο 49χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Νευρολογική Κλινική, με τραύματα στο κεφάλι, από τη σφοδρή επίθεση

επιχείρησηΖωνιανάΕλληνική Αστυνομίαξυλοδαρμόςειδήσεις τώρα