Ελλάδα|13.08.2024 16:00

Φωτιά Αττική: Θλίψη για 63χρονη που απανθρακώθηκε - «Δεν μπορούσε να πηδήξει από μεγάλο ύψος»

Newsroom

Καταστροφή και απόγνωση άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά που πέρασε και από το Πάτημα Χαλανδρίου, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης, εντοπίστηκε νεκρή μια 63χρονη γυναίκα από τη Μολδαβία, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε βιοτεχνία.

Φοβήθηκε το ύψος;

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά κινήθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κυκλώσει την επιχείρηση. Oι εργαζόμενοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, επειδή δεν μπορούσαν να βγουν από μπροστά, αποφάσισαν να βγουν από την πίσω πόρτα και να πηδήξουν στο έδαφος από ένα μπαλκονάκι.

Παρότρυναν και την 63χρονη να εγκαταλείψει το κτίριο, αλλά όπως είπαν στην ΕΡΤ, ήταν φοβισμένη. Δεν μπορούσε να πηδήξει από τόσο μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω, να πάει στο μπάνιο, ίσως για να ρίξει νερό πάνω της, κι ενδεχομένως αργότερα να έχασε και τις αισθήσεις της και τελικά βρέθηκε εκεί απανθρακωμένη.

Γιατί δεν είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη τονίζουν από την Πυροσβεστική γιατί αρχικά πίστευαν συνάδελφοί της ότι είχε βγει και εκείνη κάποια στιγμή από την πίσω πόρτα. Ωστόσο, όταν είδαν ότι περνούσαν οι ώρες, ενημέρωσαν τις αρχές και έτσι οι πυροσβέστες την εντόπισαν δυστυχώς νεκρή στο κατεστραμμένο κτίριο.

Τη νύχτα έφτασε στο σημείο κλιμάκιο του εγκληματολογικού της αστυνομίας για να συλλέξει στοιχεία. Διενεργείται επίσης προανάκριση και είναι υπό διερεύνηση τα αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας.

θάνατοςειδήσεις τώραΧαλάνδριφωτιάφωτιά τώραΑττική