Ελλάδα|14.08.2024 22:28

Ρέθυμνο: 40χρονος προσέλαβε δύο άνδρες για να επιτεθούν στον 26χρονο με καυστικό υγρό

Newsroom

Εξελίξεις σημειώνονται σστην υποθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε 26χρονο εργαζόμενο στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί τα δύο άτομα, ένας 40χρονος και ένας 50χρονος, που επιτέθηκαν στον εργαζόμενο με τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. να ανατρέπουν τα δεδομένα, καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν πως τελικά δεν του έριξαν καυστικό υγρό αλλά ένα άλλο υγρό που του προκάλεσαν προβλήματα.

Ο εγκέφαλος της επίθεσης και το χρονικό

Οργανωμένο φαίνεται πως ήταν το σχέδιο της επίθεσης σε βάρος του 26χρονου εργαζομένου. Όπως μεταδίδει το cretapost, ο 40χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τον 26χρονο και αποφάσισε να εξαπολύσει επίθεση εναντίων του. Ο ίδιος προσέλαβε έναν 40χρονο και έναν 50χρονο και με την καθοδήγησή του, τους είπε πού θα βρουν το θύμα ώστε να του επιτεθούν.

Οι αστυνομικοί αφού ταυτοποίησαν μέσα από την έρευνα τους δράστες συνέλαβαν τον «εγκέφαλο» και τον 50χρονο δράστη ενώ ο τρίτος ακόμη καταζητείται.

Όλα έλαβαν χώρα τις πρωινές ώρες της 31ης Ιουλίου, όταν το θύμα είχε παρκάρει με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Κουμπέ προκειμένου να πάει στην εργασία του. Την ώρα που βγήκε από το όχημά του, περνάει από δίπλα του ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη και του πέταξαν ποσότητα υγρού στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 26χρονος άρχισε να φωνάζει με ανθρώπους που βρίσκονταν σε διπλανή επιχείρηση να σπεύδουν να τον βοηθούν ενώ ειδοποίησαν άμεσα και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ασθενοφόρου αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου. Ευτυχώς, το καυστικό υγρό βρήκε τον άτυχο άνδρα ξώφαλτσα στο μάτι.

Ρέθυμνοκαυστικό υγρόειδήσειςειδήσεις τώρα