Ελλάδα|15.08.2024 11:35

Πήλιο: Υποχώρησε ο δρόμος στο πάρκινγκ στις Μηλιές - Εγκλωβίστηκαν 10 οχήματα

Newsroom

Δρόμος που οδηγούσε σε πάρκινγκ κατέρρευσε τα ξημερώματα στις Μηλιές Πηλίου, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα τουριστών να εγκλωβιστούν. Ο δρόμος που βρισκόταν «στον αέρα» μετά την κακοκαιρία Daniel ήταν κλειστό αλλά άνοιξε για άγνωστο λόγο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες ή ζημιές σε αυτοκίνητα.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το gegonota.news ο δρόμος προς την είσοδο του πάρκινγκ στις Μηλιές υποχώρησε και «έπεσε» ένα μεγάλο τμήμα του. Ο δρόμος βρισκόταν στον «αέρα» μετά τις πλημμύρες και στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις των κατοίκων για αποκατάσταση δεν υπήρξε ανταπόκριση. Το παράδοξο είναι πως ενώ ο δρόμος προς το πάρκινγκ παρέμενε κλειστός και απαγορευόταν η είσοδος, απομακρύνθηκαν οι απαγορευτικές κορδέλες και δόθηκε σε χρήση χωρίς να προηγηθούν έργα αποκατάστασης.

Το τμήμα του δρόμου που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκινγκ, «έπεσε» στις 4 τα ξημερώματα, και το τμήμα που υποχώρησε “έσκασε” στο ρέμα. Από τύχη δεν υπάρχουν ζημιές σε 15 παρκαρισμένα αυτοκίνητα εντός του οικοπέδου του πάρκινγκ, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι ιδιοκτήτες ξενώνων αντίκρισαν την εικόνα της καταστροφής. Η αστυνομία τοποθέτησε στις 7 το πρωί κορδέλες που απαγορεύουν την είσοδο στο πάρκινγκ αλλά το πρόβλημα είναι να βγουν με ασφάλεια τα αυτοκίνητα που βρίσκονται παρκαρισμένα εντός. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα γίνει μπάζωμα στον δρόμο σήμερα αλλά οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα. Όποιος ήθελε να ταξιδέψει σήμερα και να αναχωρήσει από τις Μηλιές παραμένει εγκλωβισμένος στο πάρκινγκ.

ειδήσεις τώραΠήλιοκατάρρευσηπάρκινγκ