Ελλάδα|17.08.2024 09:37

Χαλκιδική: Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής με τους πυροβολισμούς σε beach bar - Πέντε συλλήψεις

Ευλαμπία Ρέβη

Νέα στοιχεία για το σοβαρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, έρχονται στη δημοσιότητα. 

Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισαν για ασήμαντη αφορμή τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ φέρεται να είχαν πάνω τους και μαχαίρια και ρόπαλα. 

Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5-6 πυροβολισμοί και επικράτησε πανικός, με τον κόσμο να τρέχει να βγει από το κατάστημα.

Πέντε συλλήψεις - Αναζητείται το άτομο που πυροβόλησε 

Αφού έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της ΟΠΚΕ,  οι αστυνομικοί εισήλθαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε πέντε άτομα, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν τον ιδιοκτήτη.

Δύο εξ αυτών, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ένας στο στήθος και ένας στο χέρι και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.  Στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας οδηγήθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, ενώ ένα άτομο που φέρεται να πυροβόλησε έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται

Στο χώρο εντοπίστηκαν μέχρι τώρα 4 κάλυκες.

Χαλκιδικήπυροβολισμοίσυμπλοκήειδήσεις τώρα