Ελλάδα|17.08.2024 12:12

Κρήτη: Στους 3 οι νεκροί από το σφοδρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Σε σοβαρή κατάσταση μια νεαρή

Newsroom

Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στην περιοχή του Γαλατά Χανίων, το πρωί του Σαββάτου, όταν μίνι βαν συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο. 

Τα θύματα είναι τρεις νεαροί άνδρες, ενώ και μια κοπέλα να δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, όπως ανέφερε στο Cretalive o Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας.

Οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ το τρίτο άτομο εξέπνευσε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων, όπου μεταφέρθηκε.

Το χρονικό 

Υπενθυμίζεται ότι το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι, όλοι Έλληνες ηλικίας από 18 ως 23 ετών, συγκρούστηκε στον ΒΟΑΚ στην περιοχή του Γαλατά και κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία, με μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άτομα.

Από τη σύγκρουση, οι επιβαίνοντες στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι στο βαν επέβαινε και μια οικογένεια με μικρά παιδιά

τροχαίο δυστύχημαΒΟΑΚτροχαίοΚρήτη