Ελλάδα|24.08.2024 07:15

Ελλάδα 2024: Ζώα εξαφανίζονται, ξαφνικά - Άφαντοι αδέσποτοι σκύλοι στα Οινόφυτα

Newsroom

Τουλάχιστον 20 σκύλοι έχουν εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες από τα Οινόφυτα, περιοχή γνωστή για τον μεγάλο αριθμό αδέσποτων ζώων τα τελευταία -αρκετά- χρόνια.

Όπως καταγγέλλει η φιλοζωική οργάνωση Adopt a Paw Today, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχουν εξαφανιστεί πέντε ενήλικοι σκύλοι -τους οποίους τάιζαν εθελοντές. Τον Ιούνιο είχαν εξαφανιστεί άλλοι 15.

Η οργάνωση κάνει έκκληση σε όποι@ έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί της.

Η ανακοίνωση

«Ελλάδα 2024. Ζώα εξαφανίζονται. Οι εθελοντές δίνουμε μάχη, μόνοι.

Στο παρελθόν σάς έχουμε ξαναγράψει για την «κόλαση» των Οινοφύτων. Εκεί, εδώ και χρόνια, οι σκύλοι και οι γέννες είναι ατελείωτες. Με ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια εθελοντών έχουν γίνει ελάχιστες στειρώσεις. Με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια εθελοντές τα ταΐζουν για να μην πεθάνουν. Δεν αφέθηκαν ποτέ νηστικά από όταν το αντιληφθήκαμε. Όλα, φυσικά, με δικά μας έξοδα. Δικά σας. Γιατί εσείς μας στηρίζετε και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.

Σήμερα, είμαστε στη ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ θέση να σας πούμε πως εδώ και 1,5 εβδομάδα πέντε σκυλάκια από εκεί έχουν εξαφανιστεί. Έχουν χαθεί από προσώπου γης. Έτσι, ξαφνικά.

Τον Ιούνιο είχαν εξαφανιστεί άλλες 15 ψυχές. (Δείτε το σχετικό post στο προφίλ μας)

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλούμε να μας ενημερώσει. Κάνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ να δοθεί απάντηση για το πού πήγαν αυτά τα πλάσματα.

Από πλευράς μας, θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου και να εφαρμόσουμε κάθε νόμιμη ενέργεια για να γίνουν τα δέοντα, ενώ θα αποστείλουμε και σχετική επιστολή στους αρμόδιους.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Adopt a Paw Today».

 

εξαφάνισηαδέσποτα ζώααδέσποτα σκυλιάΟινόφυταειδήσεις τώρα