Ελλάδα|17.08.2024 20:54

Χαλκιδική: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar

Newsroom

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής σε beach bar της Χαλκιδικής ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται η παρέα από τη Βουλγαρία να ξεκινάει τον καυγά εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής, όταν παρέα πέντε ατόμων από τη Βουλγαρία φέρεται να επιτέθηκε στον επίσης βουλγαρικής καταγωγής ιδιοκτήτη του γνωστού beach bar, με το πρόσχημα ότι καθυστέρησε η παραγγελία τους. Το επεισόδιο δεν άργησε να πάρει διαστάσεις μπροστά στα μάτια θαμώνων που δεν ήξεραν πώς να προφυλαχθούν.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που δημοσιεύει το ΑΝΤ1, στο κατάστημα μπαίνει μία ομάδα από έξι μπράβους και η σύρραξη γενικεύεται. Τα τραπέζια αδειάζουν. Η άγρια συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο συνεχίζουν να χτυπούν ακόμη και όταν πια είναι ξαπλωμένος στο έδαφος.

Οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια και τον σερβιτόρο, ενώ έβγαλαν ρόπαλα και μαχαίρια. Τρεις μπράβοι του μαγαζιού, υπήκοοι Βουλγαρίας και αυτοί, που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, άνοιξαν πυρ εναντίον της παρέας, τραυματίζοντας τα δύο άτομα -το ένα σοβαρά αφού δέχθηκε σφαίρα στο στέρνο.

Το βίντεο - ντοκουμέντο

ξυλοδαρμόςΧαλκιδικήbeach barειδήσεις τώραβίντεο ντοκουμέντο