Ελλάδα|18.08.2024 17:47

Θλίψη στα Χανιά: Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στους τρεις νέους που χάθηκαν - Αγωνία για την 22χρονη

Newsroom

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Χανίων που ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τα τρία παλικάρια που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης, τη στιγμή που η 22χρονη Μαρία συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη στην εντατική.

Με πόνο, οι κάτοικοι των Χανίων θα αποχαιρετήσουν τη Δευτέρα τον 19χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, Νίκο Τζαγκαράκη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών. Η εξόδιος ακολουθία για τον 20χρονο Θοδωρή Τζανίδη θα τελεστεί στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από ποιον ναό θα γίνει ο αποχαιρετισμός του 15χρονου Αλέξανδρου Συμιανάκη.

Μάχη για τη ζωή δίνει η 22χρονη

Η 22χρονη Μαρία, η οποία επέβαινε μαζί με τους τρεις νέους στο μοιραίο όχημα, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου Χανίων. Παραμένει διασωληνωμένη με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και οι γιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι «σταθερά κρίσιμη».

Τα δύο από τα αγόρια έχασαν τη ζωή τους ακαριαία λόγω της σφοδρής σύγκρουσης του αυτοκινήτου τους με ένα μίνι βαν, ενώ ο τρίτος νεαρός κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο Χανίων, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι, όλοι Έλληνες ηλικίας από 18 ως 23 ετών, συγκρούστηκε στον ΒΟΑΚ στην περιοχή του Γαλατά και κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία, με μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άτομα.

Από τη σύγκρουση, οι επιβαίνοντες στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι στο βαν επέβαινε και μια οικογένεια με μικρά παιδιά

τροχαίο δυστύχημαΧανιάειδήσειςτροχαίοειδήσεις τώρα