Ελλάδα|18.08.2024 22:58

«Με παγίδευσαν δύο άντρες»: Τι υποστήριξε η 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών

Newsroom

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 29χρονης δικηγόρου που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για υπόθεση ναρκωτικών.

Η 29χρονη στην απολογία της «δείχνει» προς δύο συγκεκριμένα άτομα που είναι πιθανό, όπως ισχυρίστηκε, να τοποθέτησαν τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητό της για να την ενοχοποιήσουν. Οι ισχυρισμοί της μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει, γι’ αυτό και προφυλακίστηκε.

Όπως αναφέρει το Star, η δικηγόρος ανέθεσε την υπεράσπισή της στον Αλέξη Κούγια.

«Από την πρώτη στιγμή αυτοβούλως και χωρίς τη συμβουλή δικηγόρου κατέθεσα ενώπιον των αστυνομικών αρχών πώς μόνο με δύο άτομα βρίσκομαι σε σύγκρουση αυτόν τον καιρό τα οποία θα μπορούσαν να θέλουν να με βλάψουν για λόγους εκδίκησης. Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό το άτομο που έκρυψε το κίτρινο τσαντάκι στο αυτοκίνητό μου και κατόπιν ειδοποίησε τις Αρχές να είναι είτε ένα από τα άτομα ή τρίτο άτομο άμεσα σχετιζόμενο με αυτά και λειτουργούσε κατ’ εντολή τους».

Τα παραπάνω είναι οι ισχυρισμοί της νεαρής δικηγόρου για τα 40 φιξάκια με κοκαΐνη, που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της σε έλεγχο της αστυνομίας. Αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή της, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα που θεωρεί ότι επιχείρησαν να την ενοχοποιήσουν.

«Υπάρχουν δύο άντρες από το ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον οι οποίοι έχουν μηνυθεί για ενδοοικογενειακή βία. Έχω καταθέσει σε δικαστήριο σε βάρος τους και γι’ αυτό τον λόγο είχα στοχοποιηθεί και δεχόμουν απειλές».

Τι λέει ο δικηγόρος που ήταν μαζί της στην ανάκριση

Η δικηγόρος που προφυλακίστηκε την Παρασκευή, όπως αποκάλυψε στις Αρχές, έχει πέσει και αυτή θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δικηγόρος που ήταν μαζί με την 29χρονη κατά την ανάκρισή της δήλωσε στο Star: «Έχει παγιδευτεί, έχει πέσει θύμα. Έχουμε δώσει τα πιθανά πρόσωπα που μπορεί να την έχουν παγιδεύσει. Περιμένουμε τον έλεγχο των Αρχών γι’ αυτά που έχουμε αναφέρει. Να ξέρετε ότι έχει γίνει έλεγχος σε ό,τι την αφορά. Κινητό, σπίτι, αυτοκίνητο, τα πάντα δεν έχει βρεθεί το οτιδήποτε πλην αυτής της κίτρινης τσάντας, η οποία κατασχέθηκε, με την οποία ενοχοποιήθηκε. Δεν έχει κάνει ποτέ χρήση στη ζωή της, δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Η ψυχολογία της είναι πολύ άσχημη, δεν μπορεί να το πιστέψει ότι όντως χωρίς να έχει καμία ευθύνη βρίσκεται αυτή τη στιγμή προφυλακισμένη».

Τη Δευτέρα (19/8) ξεκινάει και η πειθαρχική διαδικασία εναντίον της από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, όπου ανήκει.

ναρκωτικάδικηγόροςΑλέξης Κούγιαςειδήσεις τώρα