Ελλάδα|19.08.2024 07:30

Χαλκιδική: Το προφίλ του πρωτοπαλίκαρου του αρχηγού της βουλγαρικής μαφίας που πρωταγωνίστησε στη συμπλοκή στο beach bar

Newsroom

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής, έπειτα από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Όπως έγινε γνωστό, πίσω από την άγρια συμπλοκή κρύβεται η μαφία της Βουλγαρίας, με πρωταγωνιστές τον αρχηγό του υπόκοσμου της γειτονικής χώρας και τους μπράβους του.

Θέμα χρόνου τα εντάλματα για τους 2 Έλληνες

Όπως μετέδωσε το STAR, είναι θέμα χρόνου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τους δυο Έλληνες που συμμετείχαν στους πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα πρόκειται για Έλληνες υπηκόους βουλγαρικής καταγωγής.

Είναι σεσημασμένοι, καθώς έχουν απασχολήσει και οι δύο τις Αρχές στο παρελθόν για εκβιασμούς και προστασία σε νυχτερινά κέντρα. Ο ένας μάλιστα είχε συλληφθεί το 2021 για πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη και ο άλλος είχε παρελθόν και συμμετοχή ακόμα και στην Χρυσή Αυγή. 

Τώρα οι αρχές ερευνούν σύνδεση του περιστατικού με την Βουλγαρική μαφία.  Άτομα του οργανωμένου εγκλήματος και του υπόκοσμου της Βουλγαρίας είναι οι πρωταγωνιστές της άγριας συμπλοκής στο beach bar. Μάλιστα σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ αυτών, μάλιστα φαίνεται να είχε ηγετικό ρόλο στα επεισόδια είναι και ο επονομαζόμενος «Ρώσος» ένα από τα μεγάλα κεφάλια πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού της βουλγαρικής μαφίας με αρχηγό τον γνωστό ως «ΤΑΚΗ» για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν διεθνή εντάλματα σύλληψης, και όπως λέγεται σε ένα από τα μέρη που κρύβεται είναι ακόμα και στη Ντόχα του Κατάρ.  

Η Βουλγαρική μαφία φαίνεται να έχει απλώσει τα πλοκάμια της στη Βόρεια Ελλάδα, όπως λέγεται δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ναρκωτικών αλλά και προσπαθούν να νομιμοποιήσουν όπως αναφέρουν και τα μέσα από την γειτονική χώρα, τα παράνομα έσοδα τους με διάφορους τρόπους και το πρόσχημα επενδύσεων όπως αγορές σπιτιών, επιχειρήσεων, δηλαδή μέσω του real estate. 

beach barειδήσεις τώραμαφίασυμπλοκήΧαλκιδική