Ελλάδα|19.08.2024 08:30

Σοκ: Ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του ακόμη κι ότι ήταν έγκυος

Newsroom

Σε δύο έτη φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας για άγριους ξυλοδαρμούς σε βάρος της συζύγου του ακόμη και όταν αυτή ήταν έγκυος στο παιδί τους, σε μία εξοργιστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

«Φοβάμαι πάρα πολύ»

Σύμφωνα με το STAR, η γυναίκα είχε υποστεί τραύματα ακόμα και στο πρόσωπο και με αίματα την αντίκρυσαν οι αστυνομικοί πριν από λίγες ημέρες όταν τους κάλεσε από το μπάνιο όπου είχε κλειδωθεί για να γλιτώσει από τα χτυπήματα.

Στην κατάθεσή της, μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε: «Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα με έσπρωχνε ή μπορεί να με χαστούκιζε αλλά πάντα μου ζητούσε συγνώμη, έδειχνε να το μετανιώνει και εγώ υποχωρούσα. Συνήθως οι εντάσεις μας οφείλονταν σε οικονομικά ζητήματα. Είναι επιθετικός, είτε πετώντας μου αντικείμενα, είτε χτυπώντας με. Φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μπορεί να μας κάνει κακό», λέει στην κατάθεσή του το θύμα.

Ένας ακόμη καυγάς ήταν η αιτία για να ξεχειλίσει το ποτήρι και αυτή τη φορά να τον καταγγείλει. Μπροστά στη λεκτική και την σωματική βία ήταν και το ανήλικο παιδί τους, ηλικίας μόλις δύο ετών.

Άμυνα επικαλέστηκε στο δικαστήριο ο σύζυγος

Ο σύζυγος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι τα χτυπήματα ήταν λόγω άμυνας με τους δικαστές να τον καταδικάζουν σε δύο χρόνια φυλάκιση. Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή στη δίκη του όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτόφωρου για ενδοικογενειακή βία.

Η σύζυγος παρέδωσε στις αρχές το μαχαίρι και… ένα τόξο τα οποία ανήκουν στον κατηγορούμενο. Τα είχε αγοράσει για κυνήγι είπε στους αστυνομικούς αναφέροντας ότι η ίδια φοβόταν και μόνο που τα έβλεπε στο σπίτι.

ενδοοικογενειακή βίαξυλοδαρμόςειδήσεις τώρα