Ελλάδα|20.08.2024 14:06

Φέρρες: Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε κλαμπ

Newsroom

Πέθανε ο 42χρονος που το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε ένα κλαμπ στις Φέρρες από έναν 18χρονο. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evros - news.gr ο 42χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών ήταν κλινικά νεκρός και παρέμενε στην ζωή τα τελευταία 24ωρα με μηχανική υποστήριξη.

Ο λόγος του μοιραίου καυγά

Ο 42χρονος έσπασε άθελα του ένα ποτήρι, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, αλλά τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί. Ο πατέρας της κοπέλας μαζί με έναν 18χρονο επιτέθηκαν στον 42χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος χτυπημένος.

Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης όπου και μένει), ο 18χρονος που είχε συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος για το σοβαρό τραυματισμό αρχικά του αποθανόντα, ο οποίος λίγες ώρες μετά παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε.

ειδήσεις τώραειδήσειςΦέρεςΑλεξανδρούποληξυλοδαρμός