Ελλάδα|21.08.2024 15:10
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 60χρονος που επιτέθηκε στο διευθυντή του Ιπποκράτειου
Newsroom![](https://cdn.ethnos.gr/resources/images/304497ad-5668-41c8-b1e0-b178c2c4aa33.jpg)
Για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και απλή σωματική βλάβη σε βάρος του διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τούμπας - Τριανδρίας ένας 60χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 60χρονος, αφού εισήλθε στο νοσηλευτικό ίδρυμα και παρέμεινε ως συνοδός, διατάραξε την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Στις παροτρύνσεις του προσωπικού να αποχωρήσει από τον χώρο αντέδρασε έντονα και τραυμάτισε, με χρήση σωματικής βίας, 58χρονο υπάλληλο του νοσοκομείου.
Η απόφαση του εισαγγελέα
Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και απλή σωματική βλάβη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
- Σύνοδος στο Παρίσι: Ο ευρωπαϊκός διχασμός για τα στρατεύματα στην Ουκρανία και το «δεύτερο Αφγανιστάν» του Ζελένσκι
- H στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 80 επιβαίνοντες στο Τορόντο - Δείτε βίντεο
- Σε ταραχώδες γεωπολιτικό τοπίο η κυβέρνηση: Πώς αποκωδικοποιούν τη στάση του Τραμπ και τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά
- Σιδηρόδρομος: Χωρίς ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας στο τμήμα που κατέστρεψε ο Daniel - Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα οριστικής αποκατάστασης