Ελλάδα|22.08.2024 08:39

Τρόμος για επιβάτες πτήσης από Κέρκυρα: Αναταράξεις και τραυματισμοί (φώτο)

Newsroom

Σκηνές από ταινία τρόμου έζησαν οι 181 επιβάτες πτήσης της easyjet η οποία απογειώθηκε από την Κέρκυρα με προορισμό το Λονδίνο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά την απογείωσή του, και συγκεκριμένα πάνω από τη θαλάσσια περιοχή Ότραντο της Ιταλίας, το αεροσκάφος έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις, με αποτέλεσμα δύο αεροσυνοδοί να τραυματιστούν ως αποτέλεσμα των αναταράξεων.

Ο πιλότος έλαβε εντολή για άμεση προσγείωση στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης ενώ όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν προς Λονδίνο με άλλο αεροπλάνο της εταιρείας.

Εκπρόσωπος της EasyJet ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Το αεροσκάφος δεν υπέστη ζημιές: «'Η πτήση EZY8120 από Κέρκυρα προς Λονδίνο Gatwick στις 19 Αυγούστου παρουσίασε αναταράξεις που δυστυχώς είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη του πληρώματος καμπίνας. Ως εκ τούτου, ο κυβερνήτης έλαβε την απόφαση να προσγειωθεί στη Ρώμη, ώστε τα τραυματισμένα μέλη του πληρώματος να λάβουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα'. »Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του πληρώματός μας είναι η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet και οι πιλότοι μας είναι εκπαιδευμένοι να διαχειρίζονται περιστατικά αναταράξεων. Η πτήση προσγειώθηκε κανονικά στη Ρώμη, όπου οι πελάτες υποστηρίχθηκαν στον τερματικό σταθμό και κανονίστηκε η αντικατάσταση του πληρώματος και του αεροσκάφους για τη συνέχιση της πτήσης προς το Gatwick του Λονδίνου».

ΛονδίνοΚέρκυραEasyJetπτήση