Ελλάδα|22.08.2024 18:41

Χαλκιδική: Στο μοιραίο λούνα παρκ ο πατέρας του 19χρονου – «Η δικαίωση είναι να πούνε ποιος σκότωσε το παιδί»

Newsroom

Μια μέρα μετά την κηδεία του 19χρονου Γιάννη, ο πατέρας του επισκέφθηκε την Πέμπτη (22/8) το σημείο της τραγωδίας συνοδευόμενος από τον γιο του, προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για το πώς συνέβη το περιστατικό στο λούνα παρκ, μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Ο πατέρας του 19χρονου, μετά την εξέταση του σημείου, ζήτησε δικαίωση για την οικογένεια, σημειώνοντας ότι πρέπει να αξιολογηθούν όλα τα στοιχεία για να απαγγελθεί νέα κατηγορία στους υπευθύνους, ενώ επεσήμανε ότι «η αμέλεια έφερε το θάνατο».

«Η αμέλεια έφερε τον θάνατο»

«Απ’ ότι γνωρίζω, πιστεύω ξεκινάμε με πλημμεληματικές και καταλήγουν στο αποτέλεσμα σε κακουργηματικές πράξεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και με πιθανότητα κακουργηματικής πράξης δεν τους αφήνουν να φύγουν. Απ’ ότι καταλαβαίνω για να έχει σταματήσει να φυλάσσεται ο χώρος έχει τελειώσει η πραγματογνωμοσύνη του διορισμένου ανθρώπου από την υπηρεσία για το πόρισμα, το οποίο από ότι γνωρίζουμε δεν έχει φτάσει κάπου για να αξιολογηθεί και να απαγγελθεί μια νέα κατηγορία» επεσήμανε ο πατέρας του Γιάννη και συνέχισε:

«Στις φωτογραφίες που έχω λάβει εγώ προσωπικά αποδεικνύεται χωρίς κανένα εμπειρογνώμονα, χωρίς καμία κάμερα, ότι εδώ έρχονται και χάνουν τα παιδιά τους. Είναι σάπια, παλαιά και αποκολλήθηκε το πρώτο δίλεπτο. Αυτά ήταν γνωστά. Απλά η αμέλεια έφερε το θάνατο. Θάνατος, κακούργημα που είναι οι τύποι; Απ’ ότι φαίνεται δεν τους βρίσκουν, πρέπει να ψάξουμε να τους βρούμε εμείς εδώ. Η δικαίωση ξέρετε ποια είναι; Να πούνε στον γιο μου και στον άλλον, και στη μαμά τους, ποιος σκότωσε το παιδί».

ειδήσειςλούνα παρκΧαλκιδικήειδήσεις τώρα