Ελλάδα|22.08.2024 22:57

Δήμαρχος Κασσάνδρας: «Απειλήθηκα να προσέχω για ατυχήματα που μπορεί να μου συμβούν»

Newsroom

Απειλές υποστήριξε ότι δέχθηκε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, οι χειρισμοί της οποίας έχουν βρεθεί στο μικροσκόπιο, μετά το δυστύχημα που συνέβη σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι και το οποίο στοίχισε τη ζωή ενός 19χρονου. 

Αν και το θέμα του λούνα παρκ ήταν εκτός ημερήσιας ατζέντας, συζητήθηκε, με  το δημοτικό συμβούλιο να κρατάει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη και του 8χρονου κοριτσιού που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή.

Η κα. Χαλκιά εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και στις δύο οικογένειες, ενώ όπως ισχυρίστηκε ότι πριν συμβεί το δυστύχημα είχε δεχθεί απειλές. 

«Εκμεταλλεύονται την έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών»

«Το τελευταίο δίμηνο προσωπικά απειλήθηκα, να προσέχω για τα ατυχήματα που μπορεί να μου συμβούν. Για να καταλάβετε ότι το τουριστικό προϊόν του δήμου Κασσάνδρας έχει ξεφύγει. Θα ξεκινήσουμε μια διαδικασία αναδιάρθρωσης του τουριστικού μας προϊόντος. Ο πιο όμορφος δήμος συζητιέται για το πιο τραγικό γεγονός. Δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία που θα ήταν ο ελεγκτικός μηχανισμός του δήμου».

Η Αναστασία Χαλκκία, σχολίασε, μάλιστα πως οι παραβατικοί εκμεταλλεύονται την έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών και φορτισμένη ανέφερε «εγώ που έχασα ένα 22χρονο παιδί, δεν θα το έκλεινα; Με τα ίδια μου τα χέρια».

λούνα παρκδυστύχημαΧαλκιδικήειδήσεις τώρα