Ελλάδα|23.08.2024 17:28

Χαλκιδική: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου μετά την αυτοψία στο λούνα παρκ - «Θα χάσουν τον ύπνο τους»

Newsroom

Νέα ερωτήματα προκύπτουν για την τραγωδία στη Χαλκιδική, για τη σωρεία παραλήψεων και παρατυπιών στο λούνα παρκ, που λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8) ο πατέρας του παιδιού πήγε ξανά στον τόπο της τραγωδίας, μαζί με δικό του πραγματογνώμονα τονίζοντας ότι περιμένει να αποδοθεί Δικαιοσύνη και ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.

«Δεν θα μου ξεφύγουν από πάρα πολύ ψηλά μέχρι πάρα πολύ χαμηλά. Θα χάσουν τον ύπνο τους, όπως τον χάσαμε και εμείς μέχρι να πάμε κοντά του.Είναι ντροπή για τον κόσμο να χάνει τα παιδιά του. Πολύ μεγάλη ντροπή. Η υπόθεση αυτή θα πάρει μια συγκεκριμένη τροπή. Δεν θα μείνει κανένας εκτός από το κάδρο αυτής της ιστορίας» ξέσπασε ο πατέρας.

Ο πατέρας, μαζί με τους νομικούς συμβούλους και τον τεχνικό σύμβουλο που έχει ορίσει η οικογένεια, κατέθεσαν σήμερα στην Εισαγγελία και υπόμνημα ερωτημάτων, ενώ αργότερα βρέθηκαν και στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας, όπου ζήτησαν και έλαβαν την δικογραφία.

«Όλα ήταν σάπια στο μηχάνημα»

Αυτό που διαπίστωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, όπως είπε σε δηλώσεις του, ήταν δεν βρήκε άρτιο το κατασκεύασμα, ότι όλες οι καρέκλες στα σημεία έδρασης και στήριξης στο συγκεκριμένο, επίμαχο μηχάνημα ήταν σάπια, «ήταν και είναι άκρως επικίνδυνες», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν έπρεπε να δοθεί από κανέναν πιστοποίηση» συμπλήρωσε.

«Είδα μια απαράδεκτη κατάσταση. Δεν υπάρχει άρτια τεχνικό κατασκεύασμα. Τίποτα. Και πέραν αυτού, το συγκεκριμένο μηχάνημα και όλες οι καρέκλες οι οποίες υπάρχουν επάνω, γιατί υπάρχουν τέσσερα σετ από καρέκλες στα σημεία έδρασης, και στήριξης είναι όλα σάπια. Ήταν άκρως επικίνδυνες Και όχι, δεν γίνανε επικίνδυνες χθες» τόνισε.

λούνα παρκΧαλκιδικήειδήσειςειδήσεις τώρα