Ελλάδα|25.08.2024 15:40

Πευκοχώρι: Καταγγελία του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ - «Υπάρχει σχέση δήμου και επιχειρηματία»

Newsroom

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, παρουσία του πατέρα του, ο οποίος προχώρησε σε νέες καταγγελίες.

Σοβαρές καταγγελίες από τον πατέρα του 19χρονου

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για σχέσεις του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, επικαλούμενος δημόσια έγγραφα: «Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021 χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Αν μετά από αυτό και με όσα έχουν συμβεί δεν πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή σας δίνω τον λόγο μου ως πατέρας και ως άνθρωπος ότι θα λειτουργήσω με τον ίδιο τρόπο, θα καταπατήσω τον νόμο» είπε.

«Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών» είπε. «Το μηχάνημα είναι ιδιοκατασκευή στη Θεσσαλονίκη η οποία αγοράστηκε από αντίστοιχο επιχειρηματία στην Κατερίνη, που το είχε παροπλισμένο από το 2010. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το αγόρασε ως σκραπ το 2020» κατέληξε.

Αύριο ο πατέρας του 19χρονου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις.

θάνατοςαστυνομίαλούνα παρκεισαγγελέαςΧαλκιδική