Ελλάδα|25.08.2024 16:50

Κολωνός: Τουλάχιστον 10 φορές είχε κακοποιήσει την 16χρονη ο 44χρονος – Την απειλούσε και την εκβίαζε

Newsroom

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Κολωνό από τον πατέρα φίλου της.

Η 16χρονη δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και είπε τα όσα βίωνε στα χέρια του 44χρονου, στον πατέρα της, ο οποίος και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Κατέθεσε χαρακτηριστικά πως ο κατηγορούμενος κακοποίησε τουλάχιστον 10 φορές της 16χρονη, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια αλλά στην οικογένειά της.

Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του κατηγορούμενου σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού. Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε  μέσω του γιου του εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης.

Την στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί  στις 27 Αυγούστου.

ανήλικηβιασμόςσεξουαλική κακοποίησηΚολωνόςειδήσεις τώρα