Ελλάδα|26.08.2024 10:45

Κολωνός: Απειλούσε ότι θα σκοτώσει εκείνη και τον πατέρα της - «Προβλέπεται ισόβια κάθειρξη»

Newsroom

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη νέα υπόθεση κακοποίησης ανήλικης στον Κολωνό. Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος του τετελεσμένου βιασμού άλλα και κατ΄εξακολούθηση και αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τρίτη.

Η 16χρονη ζούσε την απόλυτη φρίκη από 44χρονο ο οποίος φέρεται να βίασε τουλάχιστον δέκα φορές τους τελευταίους δύο μήνες το κορίτσι πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή.

Οι «αρρωστημένες» ορέξεις του

Ο φερόμενος ως δράστης γνώρισε την ανήλικη την περίοδο που είχε σχέση με τον γιό του. Όταν το κορίτσι χώρισε με τον γιο του, τότε βρήκε την ευκαιρία να στήσει το αρρωστημένο του σχέδιο. Ο 44χρονος της έταξε να τη βοηθήσει να τα ξαναβρεί με τον γιο του. Αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη της ώσπου ένα βράδυ την παρέσυρε και τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του, σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού.

Ο 44χρονος φέρεται να βίασε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή καθώς απειλούσε την 16χρονη, ότι θα κάνει κακό στην ίδια και τον πατέρα της. Ωστόσο, μην αντέχοντας άλλο τον εφιάλτη, η ανήλικη μίλησε τελικά στον πατέρα της για όσα περνούσε στα χέρια του 44χρονου.

Η κοπέλα εξετάστηκε στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως η ανήλικη είπε την αλήθεια. Έγινε και ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα.

«Με τον νέο κώδικα προβλέπεται ισόβια κάθειρξη»

«Με φόβο το κοριτσάκι, τουλάχιστον 10 φορές, υπέπεσε στις ανώμαλες ορέξεις αυτουνού του τέρατος. Το παιδί τα είπε όλα σε μια φίλη και αυτή την προέτρεψε να πάει να τη πει στον μπαμπά. Ο μπαμπάς φέρθηκε υπεύθυνα και πήγε αμέσως στις αστυνομικές Αρχές οι οποίες έστησαν μια επιχείρηση και τον τσάκωσαν. Μιλάμε για έναν άνθρωπο 44 χρόνων όπου ενδεχομένως και σήμερα θα βγει η φωτογραφία του στα ΜΜΕ μετά από αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. στην εισαγγελία Αθηνών» ανέφερε μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Από την πλευρά του, ο ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας, σημειώνει: «Με τον νέο ποινικό κώδικα προβλέπεται ισόβια κάθειρξη για βιασμό ανηλίκου, πολύ περισσότερο όταν έχουμε κατ’ εξακολούθηση. (…) Αν υπάρχει συναίνεση είναι κάτι διαφορετικό, μιλάμε για κατάχρηση ανηλίκου. Βιασμός σημαίνει βία ή απειλή, όπως φέρεται να υπάρχει εδώ, ότι χρησιμοποίησε βία ή απειλή για να γίνουν αυτές οι πράξεις».

βιασμόςΚολωνόςειδήσειςειδήσεις τώρα