Ελλάδα|26.08.2024 17:35

Χαλκιδική: Σοκάρει η μαρτυρία του χειριστή του παιχνιδιού όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος

Newsroom

Για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης εβδομάδας στο μοιραίο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής όπου εργαζόταν, μίλησε για πρώτη φορά ο χειριστής του μηχανήματος «Crazy Dance» στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος 19χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Η μαρτυρία του χειριστή

«Σοκαρίστηκα. Είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Συλλυπητήρια στους γονείς του παιδιού. Φοβήθηκε, γιατί πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο στη ζωή μου… Νιώθω κι εγώ τύψεις. Άδικα έφυγε το παιδί από τη ζωή. Δεν φταίω εγώ, αλλά και πάλι συλλυπητήρια στους γονείς», είπε ο χειριστής στο Mega.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν βρισκόταν υπό επήρεια αλκοόλ την ώρα της τραγωδίας.

«Πήγα απλά να βγάλω μεροκάματο, για να μεγαλώσω το παιδί μου. Είχε κάποια μπλε και κίτρινα καρεκλάκια, δούλευαν μόνο τα ροζ κι εκείνη την ημέρα τα παιδιά έκατσαν στα μπλε. Αυτός μου είχε πει να βάζω άτομα μόνο στα ροζ, γι’ αυτό άλλαξα τα παιδιά καρεκλάκια. Η ταχύτητα ήταν κανονική. Μου είχαν πει από 50 έως 60 το πολύ. Την ώρα που είπε η μαμά του ‘πιο σιγά’ πήγα να το χαμηλώσω και είδα το παιδί στον αέρα», είπε.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, «εκείνο το βράδυ είπα θα το βάλω λίγο δυνατούτσικα, όχι τέρμα. Το είχα βάλει μέχρι το 60».

«Είχα πάθει σοκ. Τρόμαξα εκείνη την ώρα, μου είπαν να φύγω γιατί θα με λιντσάρουν. Έφυγα πίσω από το πάρκο, ήπια νερό, ηρέμησα. Ξαναγύρισα και είπαν να φύγω σπίτι να μην με δει κανείς. Μου το είπε το παιδί που δουλεύει χρόνια μαζί του (σ.σ.: τον ιδιοκτήτη). Πήγα σπίτι και εκείνη την ώρα μου είπαν να μαζέψω τα ρούχα μου και να με φέρουν στο Κιλκίς και να κρυφτώ για 48 ώρες».

Σύμφωνα με τον 21χρονο χειριστή, δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση ήταν τα μηχανήματα.

«Αν τα είχα προσέξει, δεν θα ανέβαινα καθόλου στα μηχανήματα. Δεν γνώριζα τίποτα», είπε.

Όπως αποκάλυψε ο χειριστής, όταν έλειπε ο ίδιος ο ανήλικος γιος του ιδιοκτήτη χειριζόταν το μηχάνημα Crazy Dance.

θάνατοςλούνα παρκΧαλκιδικήειδήσεις τώρα