Ελλάδα|27.08.2024 18:51

Πύργος: Παρελθόν βίας έχει ο γαμπρός που χαστούκισε τη νύφη - «Αν σε δω μπροστά μου θα σε σκοτώσω»

Newsroom

Για άγνωστες πτυχές του επεισοδιακού γάμου στον Πύργο μιλούν πλέον η νύφη, συγγενείς της και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες. Η γυναίκα λέει πως ο σύζυγός της δεν τη χαστούκισε, ενώ στο «φως» έρχονται πληροφορίες για βίαιο παρελθόν του άνδρα.

«Δε με χαστούκισε. Πήγα στην αστυνομία μετά και είπα τι έγινε. Με έσπρωξε στον ώμο για να φύγει. Του πατάω το πόδι, βγάζει τα στέφανα, με σπρώχνει στον ώμο για να κάνω άκρη να φύγει. Για πλάκα ξεκίνησε. Εγώ με τον άντρα μου το λύσαμε», ισχυρίζεται η νύφη, μιλώντας στο Mega.

Παρά τις τοποθετήσεις αυτοπτών μαρτύρων περί του αντιθέτου, η νύφη αρνείται πως λιποθύμησε και ότι αμέσως μετά ακολούθησε σύρραξη στην εκκλησία, με συγγενείς της να προσπαθούν να πιάσουν τον σύζυγό της.

«Όχι, δεν λιποθύμησα, απλά ψιλοζαλίστηκα από το σοκ και τις φωνές. Έκατσα σε μια καρέκλα. Όταν μπήκε ο σύζυγός μου με πήρε αγκαλιά και είπαμε του ιερέα ότι προχωράμε και προχώρησε και ο γάμος και η βάπτιση», προσθέτει.

«Με είχε πιάσει από τον λαιμό» - Τι καταγγέλλει πρώην σύντροφος του γαμπρού

Συγγενείς του ζευγαριού, μιλώντας στο ίδιο μέσο, υποστηρίζουν πως το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν τεταμένο πολύ πριν τον γάμο. Μια μέρα πριν το μυστήριο, μάλιστα, υπήρξαν φήμες ότι το μυστήριο θα αναβληθεί.

«Μία μέρα πριν τον γάμο έμαθα από τη διακοσμήτρια ότι έστειλε μήνυμα -δεν ξέρω αν ήταν ο γαμπρός ή η νύφη- ότι ο γάμος δεν θα γίνει», λέει πρώην σύντροφος του γαμπρού και προσθέτει πως τα όσα έγιναν στην εκκλησία, ξύπνησαν στην ίδια δυσάρεστες μνήμες.

Η ίδια τότε είχε σωθεί από την παρέμβαση του αδερφού της. Χώρισαν και, όπως λέει, ήταν σίγουρη πως ο πρώην της θα έκανε τα ίδια και στην επόμενη σχέση του.

«Εμένα με είχε πιάσει στον λαιμό και χτύπαγα τον τοίχο και ήρθε ο αδερφός μου από το επόμενο δωμάτιο και τον έπιασε», αναφέρει.

«Του είχε κάνει μήνυση»

Κάποιοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι λένε πως τα προβλήματα στη συμβίωση δεν είχαν ξεπεραστεί.

«Του είχε κάνει μήνυση πρώτη. Τότε είχαν γίνει σόου μέσα στο κομμωτήριο», αναφέρει η πρώην σύντροφος του γαμπρού.

Το ξέσπασμα της νύφης πριν λίγα χρόνια στο Facebook, μετά από επεισόδιο με τον άντρα που παντρεύτηκε, ήταν ενδεικτικό του κλίματος και των προβλημάτων στη σχέση τους: «Να του βρεις καμιά δούλα καλύτερα για τον στάβλο και να την κοπανάει, γιατί για κάτι άλλο δεν είναι», έγραφε.

«Να μου τη φέρουνε πεθαμένη, θα τους διαλύσω»

Στο Live News μίλησε και η μητέρα της νύφης και τα λόγια της σοκάρουν, καθώς όπως είπε φοβάται ότι «θα φέρουν την κόρη μου νεκρή».

«Τον πάτησε στον γάμο και γυρνάει και της έδωσε μια σφαλιάρα, πέφτει κάτω αυτή ξερή, λιπόθυμη και αυτός πάει να φύγει. Ο πατέρας του, η μάνα του, αμέτοχοι όλοι, να φύγει το παλικάρι. Καλούμε την αστυνομία, έρχεται η αστυνομία "δεν μπορώ να επέμβω", αν τη σκότωνε, δεν θα μπορούσε να επέμβει η αστυνομία. Τι να κάνω εγώ τώρα; Πού να πάω;», αναρωτήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν μέσα, απέναντι του που τη χαστούκισε και με κοίταγε κιόλας. Μπήκε να συνεχίσει τον γάμο, της λέω: "θα κάνεις αυτό το πράγμα;" και μου λέει: "ναι" και μπήκε μόνη της, με κλειστές τις πόρτες και ήρθε η αστυνομία και μου λένε "είναι ενήλικη αφήστε τη"».

«Να μου τη φέρουνε πεθαμένη θα τους διαλύσω», ξέσπασε.

Ο γαμπρός «το είχε ξανακάνει»

Αυτή δεν ήταν, όπως φαίνεται η πρώτη φορά που ο γαμπρός σήκωνε το χέρι του στη νύφη. Στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η μητέρα της νύφης, το είχε ξανακάνει.

«Τα περιστατικά βίας μεταξύ του γαμπρού και της νύφης υπήρχαν πάλι πριν δύο, τρία χρόνια, τα παράβλεψαν όλα, αποφασίσανε να κάνουνε το παιδάκι και να παντρευτούνε. Ο γαμπρός απ’ ό,τι φαίνεται, επέμβαινε στην κόρη μου, εγώ αυτό κατάλαβα και με αυτό που είδα», ανέφερε.

Και υποστήριξε: «Στον εισαγγελέα υπάρχουν περιστατικά, τα οποία αναίρεσε η κόρη μου γιατί ήταν έγκυος. Παλιά την χτυπούσε και υπάρχουν στα δικαστήρια και στην εισαγγελία. Πηγαίναμε και αναιρούσαμε τα δικαστήρια, με την κοιλιά στο στόμα πήγε και τα αναίρεσε. Έχει ξαναγίνει αυτό παλιά, πριν τρία χρόνια».

«Αν σε δω μπροστά μου θα σε σκοτώσω»

Όπως μεταδίδει το Live News, το 2020 η γυναίκα είχε μηνύσει και τον σύζυγό της και τον αδερφό του για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη. Η μήνυση αφορούσε περιστατικά που είχαν γίνει από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τον Ιούλιο του 2020. Είχε οριστεί, μάλιστα, δικάσιμος αλλά έπαιρνε αναβολές. Τελικά, η μήνυση αποσύρθηκε.

Συγκεκριμένα η μήνυση ανέφερε: «Ο πρώτος κατηγορούμενος προξένησε στην σύντροφο του σωματική κάκωση και βλάβη της υγείας της. Συγκεκριμένα χτυπούσε την σύντροφο του, πότε με σφαλιάρες στο πρόσωπο, πότε σφίγγοντάς της το λαιμό, πότε πιάνοντας της τα χέρια και πότε τραβώντας της τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να της προκαλεί έντονους πόνους. Απείλησε την σύντροφο του: "Αν σε δω μπροστά μου θα σε σκοτώσω", με πρόθεση να της προκαλέσει τρόμο και ανησυχία. Ο κατηγορούμενος είπε στην σύντροφο του: "Ντροπή σου που τα είπες στον πατέρα σου, νόμιζα ότι είσαι γυναίκα και έβαλες τον πατέρα σου να πάει στον αδελφό μου", ο αδελφός του, ο δεύτερος κατηγορούμενος την έβρισε χυδαία».

γάμοςενδοοικογενειακή βίαΠύργοςειδήσεις τώρα