Ελλάδα|27.08.2024 22:00

Χαλκιδική: Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ

Newsroom

Στο Διαβατό στην Ημαθία, γενέτειρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο -καθώς συμπληρώθηκαν εννέα μέρες από την ημέρα του δυστυχήματος.

Στο μνημόσυνο έδωσαν το «παρών» συγγενείς και φίλοι της οικογένειας -σε κλίμα οδύνης.

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη τόνισε πως ο αγώνας του έχει αποτέλεσμα, καθώς δήμοι κλείνουν πάρκα και παιδικές χαρές τα οποία δεν πληρούν μέτρα ή δεν έχουν πιστοποιήσεις και όλα τα σχετικά έγγραφα που ζητά ο νόμος.

Παράλληλα, όπως είπε, έχει ζητήσει ήδη την εξαίρεση ενός δικαστικού, ένας εκ των οποίων χειρίζεται την υπόθεση, καθώς όπως αναφέρει η πλευρά της οικογένειας υπάρχει συγγένεια με δικηγόρο της πλευράς του 58χρονου επιχειρηματία, ενώ για ακόμα μια φορά υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

«Πιστεύω ότι θα σωθούν κάποια παιδιά με οποιαδήποτε τρόπο χρειαστεί να προσπαθήσουμε. Ιδιωτικοί ερευνητές θα δώσουν σε 48 ώρες στοιχεία στη δημοσιότητα, οι οποίοι είναι διορισμένοι από μένα. Για να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η πραγματικότητα. Όση λάσπη και να πετάξουν οι υπερασπιστές της άλλης πλευράς, εγώ θα είμαι όρθιος και θα είμαι με τη φωτογραφία του παιδιού μου. Παιδάκι άλλο δε θα χαθεί», όπως είπε μεταξύ άλλων.

λούνα παρκΧαλκιδικήμνημόσυνοειδήσεις τώρα