Ελλάδα|28.08.2024 08:34

Σοκαριστική καταγγελία: Έδωσαν ποντικοφάρμακο σε σκύλο για να βγάλουν οικογένεια από το σπίτι της

Newsroom

Αδιανόητη καταγγελία για κακοποίηση σκύλου προκειμένου να επιτευχθεί έξωση οικογένειας έρχεται στο φως. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο επιμελητής ή κάποιος άλλος φέρεται να κακοποίησε δύο φορές τον μεγαλόσωμο σκύλο για να αναγκάσει την οικογένεια να φύγει από το σπίτι της στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Κατερίνα Φραγκάκη, πρόκειται για πρώτη κατοικία που βγήκε σε πλειστηριασμό και χάθηκε για 6.000 ευρώ ώστε να γίνει ξενοδοχείο. Μάλιστα σε αυτό το σπίτι ζουν ηλικιωμένοι άνθρωποι ενώ ο πατέρας της οικογένειας είναι χειρουργημένος πρόσφατα.

Η εταιρεία πάντως ήταν ανένδοτη και αρνήθηκε να δώσει την ευκαιρία στην οικογένεια να παραμείνει στο σπίτι, παρόλο που έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να συγκέντρωσε 25.000 από τα συνολικά 31.000 ευρώ που είναι χρωστούμενα.

Η καταγγελία για κακοποίηση σκύλου - Του έδωσαν ποντικοφάρμακο

Σύμφωνα με την καταγγελία, προκειμένου να αναγκάσουν την οικογένεια να φύγει από το σπίτι, κακοποίησαν δύο φορές τον σκύλο της, ο οποίος είναι 10 ετών.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, κάποιος ή κάποιοι από αυτούς που αποπειράθηκαν να κάνουν την έξωση, έδωσε στον σκύλο ποντικοφάρμακο το οποίο βρέθηκε στα δόντια του σκύλου, όταν η οικογένεια τον πήγε στον κτηνίατρο. Ο σκύλος ήταν σε άσχημη κατάσταση για πολύ καιρό αλλά σώθηκα χάρη στον γιατρό που του έδωσε εγκαίρως τα φάρμακα. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, λίγους μήνες μετά κάποιοι κακοποίησαν ξανά τον σκύλο, δίνοντάς του και υπνωτικό.

Με παρέμβαση γειτονιάς και δήμου η οικογένεια παραμένει σπίτι της

Η οικογένεια καταγγέλλει ότι ο σκύλος δεν έχει ποτέ ξανά κακοποιηθεί στα 10 χρόνια της ζωής του στη γειτονιά, ενώ ο μόνος που έφτασε κοντά σε αυτόν φαίνεται πως είναι ο δικαστικός επιμελητής.

Σημειώνεται ότι στις προσπάθειες έξωσης έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από τον δήμο Πετρούπολης αλλά και από τους γείτονες για να μην βγει η οικογένεια στον δρόμο και μέχρι στιγμής, οι προσπάθειες της εταιρείας έχουν πέσει στο κενό.

σκύλοςκακοποίησηΠετρούποληπλειστηριασμόςέξωσηειδήσεις τώρα