Ελλάδα|28.08.2024 09:55

Καρπενήσι: 17χρονη Γερμανίδα αθλήτρια καταγγέλλει βιασμό από 14χρονο σε camp

Newsroom

Μία σοκαριστική καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου στο Καρπενήσι, καθώς νεαρή αθλήτρια με καταγωγή από τη Γερμανία καταγγέλλει συναθλητή της για βιασμό στο Καρπενήσι.

Χθες Τρίτη 27 Αυγούστου κατά τις πρωινές ώρες συνελήφθη από την Αστυνομία 14χρονος μετά από καταγγελία εις βάρος του από τη 17χρονη αθλήτρια ότι, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου και ώρα περίπου 18.00, στο δωμάτιο στο οποίο εκείνη διέμενε, σε ξενοδοχείο στο Καρπενήσι επί της Επαρχιακής Οδού Καρπενησίου-Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου, εκείνος εισέβαλε και με την χρήση σωματικής βίας, προέβη σε γενετήσια πράξη μαζί της ενάντια στη θέληση της.

Συμμετείχαν σε camp ταεκβοντό

Οι δύο ανήλικοι συμμετείχαν σε προπονητικό camp ταεκβοντό, το οποίο αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Ο νεαρός συνελήφθη την επομένη ημέρα το πρωί και η υπόθεση πλέον εξετάζεται περαιτέρω και με τις απαραίτητες εξετάσεις από τους ειδικούς, με την Ασφάλεια Καρπενησίου να διεξάγει την προανάκριση.

βιασμόςαθλήτριαΚαρπενήσιειδήσειςειδήσεις τώρα