Ελλάδα|28.08.2024 14:21

Απίστευτη καταγγελία στα Χανιά: Γυναίκα βρήκε σπασμένο δόντι σε πασίγνωστη γκοφρέτα

Newsroom

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση βρέθηκε μια γυναίκα στα Χανιά, η οποία καταναλώνοντας μία γκοφρέτα γνωστής ελληνικής εταιρείας, βρήκε σε μία μπουκιά κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο δόντι.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Αυγούστου και μάλιστα η ίδια το κατήγγειλε στον ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με όσα είπε στο zarpanews.gr, δάγκωσε τη γκοφρέτα και μασώντας, μέσα της ένιωσε κάτι σκληρό. 

Αποδείχθηκε ότι ήταν το αντικείμενο που φαίνεται στη φωτογραφία, το οποίο έμοιαζε με σπασμένο δόντι. Ωστόσο, οπτικά μοιάζει και με κομμάτι από κάποιον ξηρό καρπό, αλλά η καταγγέλλουσα δήλωσε ξεκάθαρα ότι το αντικείμενο αυτό είναι πολύ σκληρό και δεν θρυμματίζεται, όπως θα έπρεπε να θρυμματίζεται ένας ξηρός καρπός. Όποια και να ήταν η προέλευσή του, ήταν επικίνδυνο για τον καταναλωτή.

«Θα μπορούσα να είχα καταπιεί αυτό το πράγμα. Ακόμα χειρότερα, ένα παιδί θα μπορούσε να είχε καταπιεί ή πνιγεί με αυτό. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο», τόνισε η καταγγέλλουσα.

Σε κάθε περίπτωση, έγινε καταγγελία στον ΕΦΕΤ, ο οποίος πλέον έχει ζητήσει να του αποσταλεί αυτό το αντικείμενο για έλεγχο.

ΧανιάΕΦΕΤειδήσειςειδήσεις τώρα